-Dlaczego Rydzyk ma spłaszczonego fiuta?
-Bo Kaczka za często mu obciągała
Jeśli odwiedzi mnie jutro o 6 CBŚ to z góry dziękuję za współprace
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Wszyscy którzy głosują na partie obecne w sejmie są po prostu delikatnie mówiąc nie mądrzy. Przecież wszystkie te bandy już rządziły i nic się nie zmieniło. Obrzucają się oskarżeniami i wymieniają władzą i tak w kółko, a nasz kraj przy tym tylko cierpi. Jeśli chcecie naprawdę silnej Polski to zagłosujcie na partię z poza sejmu, na kogoś kto od 40stu lat mówi to samo. KONGRES NOWEJ PRAWICY!
No No u nas już niedługo jak pozwolicie prawicowcom (czytaj: niewolnikom czarnych) rządzić. Już niedługo panopki.
[...]
konkludując: już niedługo w polsce jak dacie rządzić za bardzo na prawo...
Zabawna sprawa - wszystko, czym straszyła Platforma w przypadku dojścia PiS do władzy, stało się faktem po objęciu urzędu przez kompanię Donalda, a mimo to ludzie nadal jeżdżą po biednych pisiorkach i przyklaskują PO. Przecież ze świecą szukać marniejszego rządu w historii świata, niż nasz obecny.
Swoją drogą wolę prawicowych wojowników Rydzyka niż spedalonych lewaków. Doszli raz do koryta i kurwa wyślili sobie prywatyzację i sprzedaż dochodowych państwowych firm. Teraz kurwy zmieniły program wyborczy ,bo chcą być przyjaznym europejskim krajem. Ja nie chce żeby z kolejnego państwa robiłą się druga Francja :|
popieram przedmówcę aczkolwiek od tego kongresu o którym pierwsze słuszę wolę Palikota bo jak dojdzie (jakimś cudem) do władzy to będzie nakurwiał katoli aż do śmierci. Jego albo kościoła w polsce..
Ja nie potrzebuję już "Polityki", "Przekroju". Najlepsi felietoniści i spece od wszystkiego - Sadistic.
Ekonomia
Psychologia
Socjologia
Medycyna
Ochrona przed gromami
itd.
Dzięki chłopaki, że jesteście tak zajebiście oczytani .
Dobrze wiem na czym polega polityka. I wiesz co ? Kurwica mnie bierze jak widzę że wszystko nad czym obradują nasi "ukochani wybrani" jest ustawiane tak by przypadkiem nie zaszkodzić interesom kościoła !
Do tego piję ! Mówiąc "lewica" i "prawica" znacznie upraszczam zaznaczając tylko ogólny kierunek ugrupowań.
[...]
Taki jest kościół jako instytucja. A prawo polskie (ustawodawstwo) jest podporządkowywane tak by to "wyznanie wiary" było jak najbardziej możliwie legalne !
Swiat w swoich przejawach jest na tyle sadystyczny, ze nie widze potrzeby trajkotania o polityce , o tym co robi ta banda (i tutaj upraszam moderatora o laskawosc) K U T A S O W. Mam ograniczone zaufanie do PO, ale zdaje mi sie,ze robia na rzecz polski i polskiej gospodarki wiecej niz kazdy rzad do tej pory, Przy czym mam nadzieje, ze jasno zaznaczylem swoja sceptyczna postawe wobec tej holoty z wiejskiej wobec czego nie zostanie mi doszyta latka "POewiec".