📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
bakus1233 napisał/a:
w błąd to może wprowadzić chłop przebrany za babę, jak się jedzie na pamięć albo nie patrzy na znaki to jest jak jest, to że na jednej położono asfalt może miesiąc temu nie daje podstaw do reorganizacji skrzyżowania co mogło by doprowadzić do jeszcze większej liczby zdarzeńTakie znaczenie, że sporo kierowców nie patrzy na znaki i ustawienie w ten sposób pierwszeństwa jak widać może wprowadzić w błąd.
Limoniade napisał/a:
w błąd to może wprowadzić chłop przebrany za babę, jak się jedzie na pamięć albo nie patrzy na znaki to jest jak jest, to że na jednej położono asfalt może miesiąc temu nie daje podstaw do reorganizacji skrzyżowania co mogło by doprowadzić do jeszcze większej liczby zdarzeń
W tym przypadku jest znak "Zmiana organizacji ruchu" i problem z głowy.
Ta "droga" z pierwszeństwem wygląda jak wyjazd z jakiegoś parkingu albo innego cmentarza i jak nie jesteś lokalsem to można się oszukać. Nie jestem pewien czy na podporządkowanej był znak ustąp pierwszeństwa bo z tego kąta nie widać co to za znak tam stoi, a z lewej nie widać żadnego. Ktokolwiek odpowiada za oznakowanie tego skrzyżowania powinien dostać po dupie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów