-Hamburgera proszę.
- logikatory na facebooku
Informacja dla gimbów!!up, tak to jest jak na uczelnię się idzie "studiować" a nie się uczyć. I to się tyczy nie tylko studiów inżynierskich. Jak się ogarniasz w tym co studiujesz i jesteś w tym dobry, to pracy nawet nie musisz szukać bo sama znajdzie ciebie. I wcale inżynierka nie jest do tego potrzebna.
Kto codziennie je migdały ten ma kurwa kawał pały.ja jestem tzw. humanistą. Zrobiłem studia podyplomowe. Pracuję w zawodzie od zakończenia studiów czyli już 6 lat. Zarabiam grubo powyżej średniej krajowej. Mam nieszczęście pracować na co dzień z inżynierami. Chodzą tacy po budowie w rureczkach jajogniotach i wyprasowanych koszulkach. Kasków nie wkładają bo nie chcą, żeby im włosy na żelu oklapły. śmieją się z nich wszyscyi bo dzisiejsze inżyniery nic nie potrafią poza pindżeniem się jak baby. Jeden jak zobaczył wypadek przy pracy to się chuj rozpłakał ze strachu. Jak z nim gadał prokurator to mu się nogo telepały.
Uważają się za lepszych bo są "inżynierami" a to są zwykłe zniewieściałe pizdy. Prawdziwych inżynierów już nie kształcą. Lepiej się pracuje ze starym dziadem z doświadczeniem niż z taką pizdą po polubudzie.
Imię jego 44 to największy rak sadola. Zawsze kiedy widzę jego nick oraz hehe twórczość to mam w głowie jedną myśl: weź kurwa umrzyj.
A jak jest się cepem co ledwo z roku na rok przechodzi, aby tylko na 3.0 i z głowy, to i po magisterce pracodawcy będą cie mieli w chuju