Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam pewnie nie jednego w życiu próbowałeś a pierdolisz od rzeczy i wyzywasz ludzi od lumpów. Różnica między Nim a tobą jest taka, że on ćpał, ale po dziś dzień jest ikoną polskiej muzyki a ty ćpasz i nadal jesteś nikim.
Różnica między tobą, a johnnym_bazooką jest zaś taka, iż on podaje fakty o ćpaniu Ryśka jako fakty, zaś ty jako fakt podajesz dorabianą johnnemu gębę.
Sam pewnie nie jednego w życiu próbowałeś a pierdolisz od rzeczy i wyzywasz ludzi od lumpów. Różnica między Nim a tobą jest taka, że on ćpał, ale po dziś dzień jest ikoną polskiej muzyki a ty ćpasz i nadal jesteś nikim.
Ja pierdole, wszyscy nagle staja sie wielkimi obroncami goscia, ktory spierdolil sobie zycie dajac w kanal!
Mam wielka nadzieje, jactwa, ze Twoje dziecko zacznie kiedys sluchac tej naszej polskiej ikony muzyki i wezmie z niej przyklad, tylko potem KURWA zapierdalaj z nim na DETOKS i do MONARU!
Temu ze niejedno w zyciu bralem nie zaprzeczam, roznica miedzy nim a mna jest taka, ze on cpal, i zacpal sie kurwa na smierc ale przedtem stoczyl na dno, a ja cpam i mam sie dobrze.
Moze i fajnie spiewal ale to zwykly kurwa cpun, ot co, wielka mi legenda.
Zauważyłem, że gdzie się nie odezwiesz to zawsze lepiej żebyś siedział cicho, albo walisz sucharami albo udajesz o ile nie jesteś - idiotę. Na górze po prawej stronie masz przycisk panel, rozwinie ci się lista i kliknij wyloguj. Dzięki.
Zauważyłem, że gdzie się nie odezwiesz to zawsze lepiej żebyś siedział cicho, albo walisz sucharami albo udajesz o ile nie jesteś - idiotę. Na górze po prawej stronie masz przycisk panel, rozwinie ci się lista i kliknij wyloguj. Dzięki.
Daj dobry przykład i zrób to pierwszy mistrzu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów