📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rysiek Peja Riedel. eRPeeR to pierdoli.
Wykazywał się niezwykle heroiczną postawą
A.J.K.S napisał/a:
Za żart z ćpuna Riedla - piwko
Btw. Jaranie się "Dżemem" jest pedalskie.
Nie mniej pedalskie jest pisanie nazwy swojego miasta cyrylicą, pedale z Lublina.
Zaćpaj się na śmierć, zostań guru młodzieży ...
Tworzył piękną muzykę, no ale oczywiście nie macie się do czego dojebać to chwytacie się jego słabości. Osiągnijcie chociaż 20% tego co on, to pogadamy.
A.J.K.S napisał/a:
Za żart z ćpuna Riedla - piwko
Btw. Jaranie się "Dżemem" jest pedalskie.
odezwał się wieśniaczek pedałek z bloku wschodniego
kurwa ćpun nie ćpun człowiek po prostu człowiek jak każdy inny beka będzie jak ktoś z rodziny twojej umrze a jak ktoś napiszę o tym stawiam kratę browarów...nie wiem czy masz rodziców idiotów, że tak zostałeś wychowany czy po prostu urodziłeś się idiotą i wychowanie nie ma nic z tym wspólnego
skibaa !
F-ICE napisał/a:
Zaćpaj się na śmierć - bądź idolem młodzieży.
strzel sobie w łep bądź idolem młodzieży, umrzyj na hiva bądź idolem ludzi na świecie...skończcie pierdolić te smęty bo to żenujące jest w chuj....czy to ważne jak który kończy ? Ważne jest to co po sobie zostawili, wielu muzyków się zaćpało taki to żywot muzyków...do magika co fruwać chciał jakoś się nikt nie dojebie mimo że koleś miał najebane w bani...
Tak i zapewne 90% słuchających dupstepów i innego elektronicznego dziadostwa myśli, że twórcy nie ćpają
Ćpał czy nie to muzykę robił dla mnie zajebistą.Czasami mam ochotę się wyciszyć to sobie włączę dżem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów