📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
widziałem w lesie i rysia, i żbika. zajebiście wyglądają w naturalnym środowisku.
TO jest koleś z twittera Exen, mieszka przy granicy z Białorusią i m. in. robi zdjęcia przyrodnicze
To nie jest. Fejk
Ten ryś chodzi blisko mojej miejscowości. Często chodzę robić tam zdjęcia.jak uda mi się mu pyknąć zdjęcie do podeśle
Miejscowość Choszczno zachodniopomorski
Ten ryś chodzi blisko mojej miejscowości. Często chodzę robić tam zdjęcia.jak uda mi się mu pyknąć zdjęcie do podeśle
Miejscowość Choszczno zachodniopomorski
trzeba było go jebnąć i wypchać fajne trofeum na ścianę
~sensualna napisał/a:
Rysie są mocno płochliwe więc ten pewnie robi za pupila u tego dzbana z filmiku
dzbankami to są takie baby jak ty, które nie mają pojęcia o niczym poza tym jakiego płynu do garów użyć w kuchni.
baronturbina napisał/a:
No może tak być acz myśliwi to pizdy!
I następny mądrala, ja pierdole, propaganda lewacka działa. Bambiniści się zlatują.
rychy szuka roksy
satariel napisał/a:
dzbankami to są takie baby jak ty, które nie mają pojęcia o niczym poza tym jakiego płynu do garów użyć w kuchni.
I następny mądrala, ja pierdole, propaganda lewacka działa. Bambiniści się zlatują.
Propaganda taka jest zebys się gonił.
C0C0JUMBO napisał/a:
Piękny dziki kot. Nie spotkałem go jeszcze na żywo (nie wiem czy bym chciał ) ale cieszę się że mamy lokalne dzikie koty
mam też wspaniałe tłuste kocury ale nie wiem czy byś chciał ich na żywo spotkać mogli by cię opodatkować
Sra. A ten mu przeszkadza...
Pan Ryszard sra. A ten mu przeszkadza.
Pan Ryszard korzysta z klopa, a ten Mu przeszkadza...
Pan Ryszard sra. A ten mu przeszkadza.
Pan Ryszard korzysta z klopa, a ten Mu przeszkadza...
Płochliwy- niepłochliwy. Zależy czy zwierze zna danego człowieka. Na internetach jest wiele kanałów prowadzonych przez leśniczych np w bieszczadzkich lasach gdzie leśniczy potrafi stać w stosunkowo niewielkiej odległości od niedźwiedzicy z młodymi, zawołać ją a ona tylko spojrzy i odejdzie. Jak dane zwierze zna człowieka to nie zaatakuje i po prostu zignoruje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów