Dzik z ryśka zrobiłby pasztetową bez większego wysiłku
Nine, ten, never sleep again.
Rysie są mocno płochliwe więc ten pewnie robi za pupila u tego dzbana z filmiku
Chuja tam, a nie płochliwe, ojciec mi gadał, że raz w życiu spotkał rysia podczas swojej 30 letniej pracy w lesie (Beskid Śląski) i udało mu się podejść na 20 metrów. Ryś sobie chillerke zajebał na składzie drewnianym. Nie ma co, piękny kociak, marzy mi się zobaczyć takiego w naturalnym środowisku albo żbika
Piękny dziki kot. Nie spotkałem go jeszcze na żywo (nie wiem czy bym chciał ) ale cieszę się że mamy lokalne dzikie koty
Kłociarz
Jak dziewczyna ładna i nie pojebana a Ryś nie pedał to jaki on tam płochliwy
Chuja tam, a nie płochliwe, ojciec mi gadał, że raz w życiu spotkał rysia podczas swojej 30 letniej pracy w lesie (Beskid Śląski) i udało mu się podejść na 20 metrów. Ryś sobie chillerke zajebał na składzie drewnianym. Nie ma co, piękny kociak, marzy mi się zobaczyć takiego w naturalnym środowisku albo żbika
sam sobie odpowiedziałeś, po ponad 30 letniej pracy raz spotkał rysia ja codziennie przy swoim domu mam dziki zwierzyniec ale pewnych gatunków nigdy nie uświadczę
sam sobie odpowiedziałeś, po ponad 30 letniej pracy raz spotkał rysia ja codziennie przy swoim domu mam dziki zwierzyniec ale pewnych gatunków nigdy nie uświadczę
Sensualna , populacja rysia rośnie , tak więc prawdopodobieństwo będzie większe niż miał jego ojciec
No może tak być acz myśliwi to pizdy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów