📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda by mi było tak coś narysować zajebistego i zaś zmazać.
W Drugim rysunku,na samym końcu tego rysuneczku z wieloma Afro-manami gosciu rysuje kutasa
Świetny materiał a więc leci browarek
Zajebiscie pozytywne! Niby nic takiego, a cieszy, i potrafi poprawic humor! Piwo!
FrasQs napisał/a:
W Drugim rysunku,na samym końcu tego rysuneczku z wieloma Afro-manami gosciu rysuje kutasa
Najlepsze jest to że na poprzednich rysunkach, rysuje siebie
Morał z tego taki że jest kutasem he he
To żaden "Afro-man" tylko Bob Ross dzieciaki
Po co dodawać to w komentarze, skoro wprowadzili możliwość rozciągnięcia strony na własne życzenie
komentator napisał/a:
To żaden "Afro-man" tylko Bob Ross dzieciaki
Spoko to powiedz że ten Bob Ross ma łysinę na tym rysunku.
Zresztą nie o fryzurę tu chodziło w komentarzach, tylko o to co on na dalszym rysunku narysował.
Nie ma to jak się wymądrzyć nie w tej kwestii co trzeba ale fajnie że próbujesz uświadamiać innych, na pewno będą jacyś wdzięczni... Pozdro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów