Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Założyłam konto tylko po to, żeby zanegować iż "panienka to nie ołówek ani kredki", na szczęscie ktoś już to zrewidował.
wszystkie rysunki są z deviantART. niezmiernie denerwuje mnie to, że zamieszcza się prace bez autora, nie mówiąc o linku do oryginału. Twórcy należałyby się peany, a tu nie wiadomo, kogo wielbić, nie można też zobaczyć innych perełek.
news.com.au/travel/news/it-may-look-photorealistic-but-this-portrait-i...
Nie wiem, czy zauważyłaś, ale na każdym rysunku jest podpis autora, więc nie jest do końca tak jak Ty mówisz
Znowu pudło, Panie DiesIrae. Włoch.
Poza tym, zdjęcie kogoś przykładającego pędzel do obrazu albo krótkie ujęcia nie pokazują tego co jest. Możesz sam o sobie nagrać taki materiał jeśli tylko pomyślisz
fajnie, tylko na chuj komuś taki talent w epoce zdjęć i grafiki komputerowej; (...)
A na chuj komuś umiejętność gry na instrumentach oraz śpiewu, skoro są parapety i inne vocodery?
Nad sobą masz dowód, że to jest rysunek.
Kiedy możemy zobaczyć Cię na hardzie?
To akurat gówno nie dowód. Jaki problem zrobić zdjęcie zdjęciu?
Ta panna to zdjęcie, nawet na tym "dowodowym obrazku" wyraźnie widać, że "dzieło in progress" to ołówek (lewy dolny róg chociażby, ogólnie włosy są dużo ciemniejsze na zdjęciu).
Zauważ, że na tym "zdjęciu" jest podpis autora ("D", "I" "K" wpisane w koło)
browse.deviantart.com/?q=diegokoi/d5hk8nb
Zauważ, że na tym "zdjęciu" jest podpis autora ("D", "I" "K" wpisane w koło)
browse.deviantart.com/?q=diegokoi/d5hk8nb
To niczego nie dowodzi, można wkleić to na zdjęcie. Zasadniczo nie ma sensu się tu kłócić, ani ja nie udowodnię, że to zdjęcie, ani mi nikt nie udowodni, że to rysunek. Bad comments happens.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów