📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że sadistic doczekał się w końcu przydatnej funkcjonalności - "Tekst zwinięty, kliknij aby rozwinąć".
Brakowało tu tego.
Brawo.
Brakowało tu tego.
Brawo.
no, grubo odjebane.
Zdjęcie panny to zwykła fotka a nie rysunek i nikt mi kurwa nie powie.Nawet kreski nie widać.
Niemniej trzeba oddać,że reszta prac zniewala.
Niemniej trzeba oddać,że reszta prac zniewala.
SundayGirl - to po to, aby trochę zbliżyć się do kwejka
A co do rysunków, to trudno uwierzyć, że są narysowane przy pomocy ołówka.
A co do rysunków, to trudno uwierzyć, że są narysowane przy pomocy ołówka.
5 rysunek - jeśli to ołówkiem to o ja pierdole.....
Jest taka forma "realnego" rysowania, tylko wyleciało mi z głowy jak to się nazywało...
Turbo09 napisał/a:
Jest taka forma "realnego" rysowania, tylko wyleciało mi z głowy jak to się nazywało...
hiperrealizm się to nazywa.
Dam sobie chuja z jajami uciąć że ta panienka to nie ołówek ani kredki
DiesIrae napisał/a:
Nad sobą masz dowód, że to jest rysunek.
Kiedy możemy zobaczyć Cię na hardzie?
DiesIrae napisał/a:
Popatrz wyżej, tnij i dawaj materiał własny na harda - dużo piwek poleci
Założyłam konto tylko po to, żeby zanegować iż "panienka to nie ołówek ani kredki", na szczęscie ktoś już to zrewidował.
wszystkie rysunki są z deviantART. niezmiernie denerwuje mnie to, że zamieszcza się prace bez autora, nie mówiąc o linku do oryginału. Twórcy należałyby się peany, a tu nie wiadomo, kogo wielbić, nie można też zobaczyć innych perełek.
news.com.au/travel/news/it-may-look-photorealistic-but-this-portrait-i...
wszystkie rysunki są z deviantART. niezmiernie denerwuje mnie to, że zamieszcza się prace bez autora, nie mówiąc o linku do oryginału. Twórcy należałyby się peany, a tu nie wiadomo, kogo wielbić, nie można też zobaczyć innych perełek.
news.com.au/travel/news/it-may-look-photorealistic-but-this-portrait-i...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów