Nie ta liga dziwko...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie zgadzam się, że śmierć Putina byłaby dobrym rozwiązaniem dla Polski. OK to świr, ale w porównaniu ze Stalinem, Leninem czy kilkoma carami umiarkowany. Ruscy gdyby tam rządził odpowiedni psychol byliby nad Odrą w tydzień. Chuj z kosztami, chuj z wybijającą ich wojsko polską partyzantką, chuj z wiecznym buntem i sabotażem upartych Polaków, chuj z kolejnymi sankcjami. Grunt, że Rasija Wielkaja!
PS Że już nie pomnę, że jakby trafiło na wyjątkowego świrusa to mają 500+
.
.
.
.
.
głowic nuklearnych
nowynick napisał/a:
buzi na zgodę proponuję...
Nie zgadzam się, że śmierć Putina byłaby dobrym rozwiązaniem dla Polski. OK to świr, ale w porównaniu ze Stalinem, Leninem czy kilkoma carami umiarkowany. Ruscy gdyby tam rządził odpowiedni psychol byliby nad Odrą w tydzień. Chuj z kosztami, chuj z wybijającą ich wojsko polską partyzantką, chuj z wiecznym buntem i sabotażem upartych Polaków, chuj z kolejnymi sankcjami. Grunt, że Rasija Wielkaja!
PS Że już nie pomnę, że jakby trafiło na wyjątkowego świrusa to mają 500+
.
.
.
.
.
głowic nuklearnych
Włodek to jest totalny popierdolony psychol.
Gdyby go zabrakło, myślę że doszło by do wojny domowej między oligarchami. Każdy chciałby zostać prezydentem. Część utraciła by ochronę Putina i pozostali by się na nich rzucili. Silniejsi mogli by chcieć rozpierdolić słabszych i przejąć ich interesy. Wszystko mogło by się wydarzyć.
Absolutny chaos i rozpierdol. Żarli by się o władzę jak wściekłe kundle. Taka wewnętrzna wojna o wpływy bardzo by osłabiła ZSRR co wpłynęło by z korzyścią dla całego świata. Zasrani czerwonoarmiści gryźli by się między sobą i nie mieli czasu na wprowadzanie chaosu i rozpierdalanie porządku na świecie. Może by też przetrzebili swoje zapite zdegenerowane hordy.
Z każdym kacapem w ziemi na świecie jest więcej dobra.
Rosja to stan umysłu. Ale swoja droga bardziej cywilizowany niz niektóre regiony zachodniej Europy. Panuja tam niepisane zasady zwane "tradycja". Czyli jak dasz w łapę to jestes bezpieczny, mozesz spać w samochodzie w lesie i nikt cie nie napadnie, teraz powtórzmy taki wyczyn w okolicach Paryża czy Marsylii.
Nie żebym chwalił ten syf, ale jak bardzo Europa sie stoczyła że Rosja pod pewnymi względami ja przeskoczyła.
Nie żebym chwalił ten syf, ale jak bardzo Europa sie stoczyła że Rosja pod pewnymi względami ja przeskoczyła.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów