📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pojebały mi się tematy.
@SQT
Andrzej Kolikowski
Andrzej Kolikowski
Heh ośmiech pod koniec - bezcenny ^^
Laska jest tak głupia, że aż mi jej szkoda - stara się to wszystko ubierać ładnymi słówkami i wnikliwymi pytaniami - beka z niej
Laska jest tak głupia, że aż mi jej szkoda - stara się to wszystko ubierać ładnymi słówkami i wnikliwymi pytaniami - beka z niej
161ZT650 napisał/a:
SQT ten drugi ciul jak to mówisz, Pershing trzymał kiedyś całą "Wielką Polskę Gangsterską" nic nie działo się bez jego wiedzy. To temat rzeka można o tym pisac i pisać. Teraz przecież nie jest inaczej, tylko przestępcy zaczęli bardziej kombinować na VAT-ach sratach itp.
No czyli i tak był ciul.
Ja od siebie polecę książkę Świat według Dziada opisuje o kulisach mafii o swoim życiu,o wojnie Wołomina z Pruszkowem,o korupcji,politykach itp.Naprawdę świetnie się czyta i polecam! I jak komuś jest "mało"Polecam serial Alfabet Mafii.
Zapomniałem proszę o scalenie posta z postem Jeszcze serial Odwróceni też świetny
P.s Przepraszam za post pod postem
Ps.2 samo się scaliło
Zapomniałem proszę o scalenie posta z postem Jeszcze serial Odwróceni też świetny
P.s Przepraszam za post pod postem
Ps.2 samo się scaliło
pershing jest jedyną osobą, która zginęła w trakcie parkowania samochodu.
Nie wiem po co tak to katują na egzamianch kat B
Nie wiem po co tak to katują na egzamianch kat B
Słyszałem że rzeźnik to ksywa bo ojciec był rzeźnikiem ale nie do końca jestem pewny tego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów