📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
SQT napisał/a:
Co to za ciul ?
gimbaza nie pamięta co lepszych wątków z historii nowoczesnej Polski? (24 lata i jeszcze w gimnazjum.... <brawo>)
Tak, to jest taka ważna historia w moim życiu, że powinienem się wstydzić
Na poważnie, chuj mnie obchodzi że jeden ciul zabił drugiego ciula.
Na poważnie, chuj mnie obchodzi że jeden ciul zabił drugiego ciula.
Mówi, że popełnił w życiu kilka błedów. Święty kurwa normalnie.
SQT ten drugi ciul jak to mówisz, Pershing trzymał kiedyś całą "Wielką Polskę Gangsterską" nic nie działo się bez jego wiedzy. To temat rzeka można o tym pisac i pisać. Teraz przecież nie jest inaczej, tylko przestępcy zaczęli bardziej kombinować na VAT-ach sratach itp.
Haha moją mame stać na adwokatów i ten szyderczy uśmiech...
Mamusia prowadziła burdel na Podbeskidziu to i nie dziw, że stać ją na adwokatów dla synka.
Jak to mówią wszystkie Ryśki to fajne chłopaki... Rysiu ma IQ 10
haha, ten uśmieszek na końcu powiedział wszystko, a adwokat się dziennikareczce niemal śmieje w twarz
CTSG jest prokuratorem w Katowicach ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów