Ogniem omiatana dziewczyna nie spodziewa się, że zostanie podpalona przez omiatacza. Gdyby ogniem się nie bawili to by jej nie podpalili.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ach te dzikusy
To już tak od niej jebało że inaczej smrodu pozbyć się nie mogli?
religie i inne zabobony krzywdzą każdego dnia. Stop religijnym obłędom.
-Ernest Hemingway
Tylu pojebów trzeba będzie zabić na tym świecie i drugie tyle wychłostać.
Koło 25 sekundy ktoś krzyczy "zabij, zabij"!
masterchief1212 napisał/a:
Ale ciapaki nie wiedzą...
Na 99% to są Indie.
Hmmm... pryskać na kogoś ogniem, co może pójść nie tak? Normalny zdrowy człowiek miałby na wszelki wypadek wiadro z wodą lub coś, bo wiadomo co może się stać, niestety tam nie widzę takich ludzi.
Nagrywający nie ogarnął emocji i nagrał kciuka w obiektywie
A może już zaczął fapać do filmiku
A może już zaczął fapać do filmiku
Avenegeus napisał/a:
Tak właściwie to jaki oni widzieli w tym cel?
Zmienić kolor skóry do tego stopnia, by załapała się na najwyższy socjal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów