Nadwrażliwy gość sprawdza czy zamknął swoje cacko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pakicito napisał/a:
z czym ty wyjeżdżasz, synku? tata ma nowego passacika i pokazał jak się otwiera? poczytaj sobie o awariach w dostawianych alarmach, chłopcze, a potem zabieraj wogóle głos
chuj, że mam 3 lata więcej, prawko od 10lat i już dawno temu przestałem pożyczać samochód od ojca, synek.
lanos z tego filmu jest w wersji SE bądź SX (wiem bo ma zderzaki w kolorze nadwozia) i w tych wersjach centralny był w standardzie. a to, że całe Twoje doświadczenia motoryzacyjne skupiają się na wynalazkach, w których elektrykę serwisował elektryk edzio za pół litry w ciemnym garażu niech będą dla Ciebie dobrym początkiem.
i to akurat zazwyczaj się sprawdza, że najbardziej czyszczonymi, sprawdzanymi i chornionymi autami są daewoo
No i takie pierdolenie. W moim aucie raz się zjebał siłownik zamka centralnego, przez pół roku w nocy miałem otwarte lewe tylne drzwi, dopiero jak przez przypadek pociągnąłem za klamkę to okazało się, że się nie zamykają. Dobrze, że mi nikt wtedy nie ojebał auta...
To się nazywa mania natręctw. Przejebane. Jak wychodzę z mieszkania to tak z dwa razy muszę sprawdzić czy zamknąłem a raz na kilka dni muszę wrócić i sprawdzić. Kiedyś się śmiałem z takich ludzi ale... to nie jest śmieszne A kiedyś się z Ojca śmiałem, że tak sprawdza.
Ale teraz jego auto będzie rozchwytywane w środowiskach undergroundowych, nie zdziwiłbym się jeśli mu ukradą (challenge accepted) ... Moc internetu jest nieokiełznana
Ale teraz jego auto będzie rozchwytywane w środowiskach undergroundowych, nie zdziwiłbym się jeśli mu ukradą (challenge accepted) ... Moc internetu jest nieokiełznana
wszystko fajnie, nerwica natręctw itd.
Ale jak strasznie rozgarnięci kolesie to kręcili? Gość się zawiesił na "ja cie pierdole". I sapią i pierdolą. Mogli chociaż na czas kręcenia tego filmiku zamknąć gęby.
Ale jak strasznie rozgarnięci kolesie to kręcili? Gość się zawiesił na "ja cie pierdole". I sapią i pierdolą. Mogli chociaż na czas kręcenia tego filmiku zamknąć gęby.
lofix1 napisał/a:
nerwica natręctw nie jest chorobą
Nerwica natręctw należy do zespołów obsesyjno-kompulsywnych, które są zaburzeniami psychicznymi, czyli mówiąc potocznie - jest to choroba psychiczna.
z przodu nie sprawdził co by mu tego V8 nie zajebali
Co ja pacze...
Kurwa, karix, specjalnie sie zarejestrowałeś, żeby sie pochwalić kumplem z Kalisza, co pod WSK auto sprawdza?
Swoją drogą, kurwa do tego technikum mądrzy ludzie nie chodzą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów