Nadwrażliwy gość sprawdza czy zamknął swoje cacko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Sam szarpnę raz za klamkę by sprawdzić czy na pewno zamknięte, no ale kurwa bez przesady. Kluczyki do gaci wsadzam dopiero jak odejdę kilkadziesiąt metrów, bo już parę razy mi się zdarzyło w taki sposób samochód przez przypadek otworzyć
może mu po prostu centralny świruje i auto samo się otwiera i zamyka...
ronio19 napisał/a:
Nadwrażliwy gość sprawdza czy zamknął swoje cacko.
Przeczytałem
Cytat:
Nadwrażliwy gość sprawdza czy zamknął swoje dziecko.
Niestety ale mam tak samo z garażem i z drzwiami od domu I skąd się takie coś bierze?
Głupie gnojki jak kiedyś zapracujecie własnymi rękami na własne auto to zrozumiecie co to znaczy dbać o samochód i go chronić. Niech tylko wam się skończy pożyczanie matizów i peugeotów 206 od mamusi
Wejdą przez bagażnik i nasrają na tapicerkę.
a chuj autorom w dupę za przeproszeniem
sam zapierdalam w okół auta 2-3 razy sprawdzając czy jest zamknięty
bo prawda jest taka że w tym kraju niczego nie można być pewnym
i nie można się czuć bezpiecznie
sam zapierdalam w okół auta 2-3 razy sprawdzając czy jest zamknięty
bo prawda jest taka że w tym kraju niczego nie można być pewnym
i nie można się czuć bezpiecznie
Szaler napisał/a:
Chyba najgłupszy złodziej świata chciałby ukraść daewoo nubire...
Aha, no ale tego Lanosa może...
Cytat:
chuj, że mam 3 lata więcej, prawko od 10lat i już dawno temu przestałem pożyczać samochód od ojca, synek.
lanos z tego filmu jest w wersji SE bądź SX (wiem bo ma zderzaki w kolorze nadwozia) i w tych wersjach centralny był w standardzie. a to, że całe Twoje doświadczenia motoryzacyjne skupiają się na wynalazkach, w których elektrykę serwisował elektryk edzio za pół litry w ciemnym garażu niech będą dla Ciebie dobrym początkiem.
3 lata więcej a zachowanie jakby 13 lat mniej; po pierwsze nie znam się na szrocie typu lanos - może i miały centralny, ale mówimy tu o alarmie, chyba że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i trzeba ci napisać jeszcze raz - centralny zamek a alarm to dwa różne pojęcia
pakicito napisał/a:
3 lata więcej a zachowanie jakby 13 lat mniej; po pierwsze nie znam się na szrocie typu lanos
to na chuj się odzywasz?
poza tem nie wiem po czym wnosisz, że lanosiarz ma problem z alarmem skoro biega w kółko i targa za klamki drzwi.
nie chce mi się z tobą gadać bo majaczysz.
DAEWOO kórwa to Papała!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów