📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzieś już widziałem podobne logo
ten pierwszy ziomek by im pewnie pomógł zabić i zakopać a potem jeszcze zjadł z nimi.
Po zobaczeniu logo w 0:05 mój mózg od razu wrzucił Bangbros. To już jest spaczenie.
U Amerykanów lepiej by było, gdyby one były czarne a oni w białych szatach KKK ;]
Kurwa to już było przegięcie
Nie ma co gadać. Na miejscu dostawcy zesrałbym się pod siebie i tyle.
Mogli by skombinować taki nożyk jak do sztuczek magicznych, w którym chowa się ostrze do rękojeści kiedy je "wbijasz" i zmusić tych ludzi żeby to oni zabili tą laskę, to by była jazda coś mi się wydaje że pierwszy ziom nie miał by z tym problemu.
@up
Problem z takim nożem jest taki, że trzeba wiedzieć, co zrobić, żeby ostrze faktycznie się schowało. Chyba, że chodziłoby o nóż używany w teatrze - nie widziałem go na oczy, ale sądzę, że ostrze chowa się tam zawsze, ze względów bezpieczeństwa.
Problem z takim nożem jest taki, że trzeba wiedzieć, co zrobić, żeby ostrze faktycznie się schowało. Chyba, że chodziłoby o nóż używany w teatrze - nie widziałem go na oczy, ale sądzę, że ostrze chowa się tam zawsze, ze względów bezpieczeństwa.
Widziałem zbyt dużo internetu żeby nie wiedzieć jak to się skończy.
Jak ja bym był na miejscu tego dostawcy to bym zapytał czy ja też mogę coś ubić taa a tak naprawdę to bym zrzucił balast przez nogawkę odciągający uwagę i spierdalał przez okno.
Śmiesznie to by było, jak by któryś z tych dostawców wyciągnął broń i zastrzelił tych 3 kolesi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów