To ten młody co nakurwiał przed telewizorem udając Bruce'a Lee.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I tak bym mu dojebał.
ToPrzeciezJa napisał/a:
I tak bym mu dojebał.
możliwe, ale wiem kto by mu rady nie dał - Najman
jak bym mu jebnął to by się żółtaczki pozbył.............
Ekhm...
"Jak Najman zamawia piwo w barze? Klepie o deske"
Jak już teraz tyle potrafi to jak będzie dalej kroczył ścieżką wojownika to będzie potrafił dojebać ze trzydziestu wojaków a jak będzie rozwijał także umysł to, jebany, podbije świat, szykuje się nam nowy Czyngis Chan, ten to w wieku 13 lat brata własnego z łuku zajebał bo mu ryby podpierdolił.
Muszą mu dobrych mentorów znaleźć z różnych dziedzin to podbije świat, ja w jego wieku w piach wpierdalałem łopatką.
Muszą mu dobrych mentorów znaleźć z różnych dziedzin to podbije świat, ja w jego wieku w piach wpierdalałem łopatką.
I weź takiemu powiedz w sklepie, że nie dostanie tego zajebanego batona przed obiadem
jest tak przesłodki, że przez chwile zachciałam mieć dzieci
Nie, nie rośnie drugi Bruce Lee. Będzie miał przerośnięte serce i umrze max w wieku 20 lat na zawał . Już był taki przypadek chińskiej dziewczynki, która w wieku chyba 8 lat przebiegła kilkaset czy nawet pod tysiąc kilometrów...
Nie na darmo zaleca się treningi o wyższej intensywności od 16 roku życia.
Musisz być nie lada kozakiem, by nie obawiać się stanąć w szranki z pięciolatkiem!
Nie na darmo zaleca się treningi o wyższej intensywności od 16 roku życia.
Daniel01 napisał/a:
jak bym mu jebnął to by się żółtaczki pozbył.............
Musisz być nie lada kozakiem, by nie obawiać się stanąć w szranki z pięciolatkiem!
Ubrany na żółto,jak Bruce w wejściu smoka.
jeszcze parę lat i kaleka wyrośnie
na to już z ciebie za stara dupa
MefistoGrande napisał/a:
jest tak przesłodki, że przez chwile zachciałam mieć dzieci
na to już z ciebie za stara dupa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów