taki sobie filmik bez suspensu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
... Mi się podoba, humor mi się od razu polepszył =] za słabe na harda więc filmik tutaj idealnie pasuje
a gdzie się podział.... rozpierdol?
paix napisał/a:
OFF,
niby filmik się nie podoba, ale komentarze czytasz jedne po drugim i regularnie odpowiadasz. zbieg okoliczności? ;>
nie,po prostu śmieję się z tych,którzy ślinią się na widok takiego rudego paszkwila...
Kochałbym ją
No a żył byś z myslą ze inni ja tez kochaja? Analnie, oralnie i w każdej innej pozycji z kamastury w swoich myślach?
Zamiast krecic tym tyłkaczem ,to by lepiej popilnowala krzyza pod palacem ,co by kogos zmienic.
@OFF to my się pośmiejemy z Ciebie, od tak sobie, Ty mały trolliku
paix napisał/a:
OFF,
niby filmik się nie podoba, ale komentarze czytasz jedne po drugim i regularnie odpowiadasz. zbieg okoliczności? ;>
Filmik jest chujowy, bo ani nie jest zabawny, ani nie jest ciekawy. Takie młode kurwy mogę na żywo zobaczyć w klubach w moim mieście i nie potrzebuję do tego internetu. Rozumiem, że na niektórych wsiach, gdzie najlepiej uzębioną kobietą jest pani z monopolowego, bo ją stać na sztuczną szczękę, takie coś kogoś podnieca.
A to, że ktokolwiek skupia się bardziej na komentarzach niż na filmiku... no cóż, to już samo się broni.
tidimel napisał/a:
@OFF to my się pośmiejemy z Ciebie, od tak sobie, Ty mały trolliku
proszę bardzo mały emosku
OFF fakuj dalej boś uber pro madafaka, co nie? a i Rysia pozdrów :* mój ty trolusiu : )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów