taki sobie filmik bez suspensu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nie przewróciła się, nikt jej nie wszedł do pokoju,nawet cycka nie pokazała kombajnbizon
Sadyslaw napisał/a:
nie przewróciła się, nikt jej nie wszedł do pokoju,nawet cycka nie pokazała kombajnbizon
uprzedzałem matołku
Poczekajmy aż zacznie ryczeć do kamerki, a jej ojciec będzie majaczył coś w stylu "the consequences will nether be the same"
Ojjj tam pierdolicie ...fajna dupa ... abyście od tych narzekań nie skończyli w rekach Wank shit daemona.
i na chuj to wstawiłeś? jest to nie pasujące do niczego oprócz do "nadające się do wypierdolenia"
łoo kurwa,ale cialko
kombajnbizon napisał/a:
uprzedzałem matołku
nie dosc, ze dodajesz takie gowna to jeszcze smiesz sie wyzywac zza monitora, bardzo dobrze to o tobie swiadczy 29latku
swoja droga co to jest "camwhore", po polsku pisac nie umiesz?
Swoja drogą pomijając fakt, że filmik nic tu nie wnosi czy autor może wrzucić resztę tego filmiku? Nie wmówicie mi że to się tylko tak skończyło, ja się pytam gdzie jest reszta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów