To już nie jest brawura... To czysta głupota - żadne inne słowo nie przychodzi mi do głowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
kozacko to by było jak by ten pajac zakończył jazdę w rowie nie zagrażając innym użytkownikom.
BMW jest dla mądrych ludzi - a nie dla przygłupów co wracają od bauera ze zbiorów szparagów;/
Może przecież nawet brać 40L przy otwartej przepustnicy. Pytania o spalanie przy takich silnikach nie ma zbytnio sensu.
fotoradar pewnie by go nawet nie złapał bo zdążyłby się rozsypać z przeciążenia
A tam pieprzycie, jakbyście mieli też byście przetestowali takie auto, a że jeździcie puntem 1.2 w gazie to zaraz że idiota i kryminalista.
takie predkosci to w niemczech zum bei spiele na a2 a nie w polsce jebany glabie, sie dorobil dupek i szpanuje poki nie zginie
Ja bym ci baranie za chiny miejsca nie ustąpił, jeszcze bym się z TIRem po CB dogadał i byś następne 100km jechał 80km/h.
Aha, kufer mam duży, auto stare (Vento). Wal ile wlezie jeśli nie wyhamujesz...
Aha, kufer mam duży, auto stare (Vento). Wal ile wlezie jeśli nie wyhamujesz...
Nudaaa . Gość jedzie ,wyprzedza i sie nie zabił nie opłaci sie oglądać !!!
Ale perdolicie, kazdy z Was, bez wyjatkow, gdyby tylko mogl, zrobilby to samo :p
@up wszystkim
widzę że polskość se odzwywa. Koleś się dorobił i kupil super firę to już go od najgorszych, po zlości itp.
Kochani Rodacy
widzę że polskość se odzwywa. Koleś się dorobił i kupil super firę to już go od najgorszych, po zlości itp.
Kochani Rodacy
losvitos napisał/a:
A tam pieprzycie, jakbyście mieli też byście przetestowali takie auto, a że jeździcie puntem 1.2 w gazie to zaraz że idiota i kryminalista.
dokaldnie kolego szacun tak trzeba jezdzic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów