📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Czemu szyby w aucie nie zasunął?
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
emocje tak mocne jak przy zbieraniu jagód
wydaje mi sie ze jakby takie kable wpadly do wody to by jakis bezpiecznik wypierdolil albo zamiast jechac w kilku na metalowym samochodzie gdzie moze pojsc przebicie czy jak to sie nazywa, ten efekt tesli ze prad na odleglosc siega, to by predzej kazali mu siedziec w samochodzie do czasu wylaczenia pradu.
Ja już kiedyś tu widziałem podobny filmik i woda nie była pod napięciem, ludzie mieli wody do pasa a jednego gościa lodkami ratowali, wszyscy mieli z niego beke, albo gość się bał panicznie wody albo było mu szkoda ciuchów l, była to nawet chyba kraina Koranu i miłości do chrześcijan, chuja tam prąd poprostu niektórzy urodzili się już prezesami i krolewiczami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów