18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
przeme13 2019-03-28, 7:01 4
Czemu oni go ratują z kałuży?
Zgłoś
Halman 2019-03-28, 7:17 7
przeme13 napisał/a:

Czemu oni go ratują z kałuży?

Bo to znany youtuber...
Zgłoś
KieldW 2019-03-28, 8:07
Czemu szyby w aucie nie zasunął?

Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Zgłoś
edek.bajzel 2019-03-28, 8:28 1
zostawić to coś w blaszance, niech umiera z głodu
Zgłoś
ra0mir 2019-03-28, 8:40 4
Woda to lawa!!!

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Ghost1991 2019-03-28, 10:11 43
woda pod napięciem... innego powodu nie widzę
Zgłoś
Salieri16000 2019-03-28, 15:28
Nawet nie oglądam- XXI w. a typ filmuje z odległości ekran (i do tego pod kątem)...
Zgłoś
Presty 2019-03-28, 18:52
Telewizor 9:13 filmowany pionem 9:14.
Geniusz!
Zgłoś
maly-boy 2019-03-28, 21:24 6
Może w wodzie leżały kable pod napięciem barany.... ?
Zgłoś
K................t 2019-03-28, 22:47 1
To chyba ichniejsza wersja TVN-u
Zgłoś
ThomassoBallaBalla 2019-03-28, 22:47
emocje tak mocne jak przy zbieraniu jagód
Zgłoś
KebabRemover 2019-03-29, 0:39 1
wydaje mi sie ze jakby takie kable wpadly do wody to by jakis bezpiecznik wypierdolil albo zamiast jechac w kilku na metalowym samochodzie gdzie moze pojsc przebicie czy jak to sie nazywa, ten efekt tesli ze prad na odleglosc siega, to by predzej kazali mu siedziec w samochodzie do czasu wylaczenia pradu.
Zgłoś
Gruszek83 2019-03-29, 5:01
Ja już kiedyś tu widziałem podobny filmik i woda nie była pod napięciem, ludzie mieli wody do pasa a jednego gościa lodkami ratowali, wszyscy mieli z niego beke, albo gość się bał panicznie wody albo było mu szkoda ciuchów l, była to nawet chyba kraina Koranu i miłości do chrześcijan, chuja tam prąd poprostu niektórzy urodzili się już prezesami i krolewiczami
Zgłoś
D3Ton 2019-03-29, 12:46
"woda to lawa"...

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów