18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Ryzykowna akcja...
Halman • 2020-08-08, 0:36

Gliniarze z Salt Lake City dużo ryzykowali ale z drugiej strony może ryzyko wykalkulowane na zasadzie lepszy
przypadkowy postrzał zakładnika niż podcięte jego gardło? Oceńcie już sami, wiem że lubicie być ekspertami
Zgłoś
Pralpunkt 2020-08-08, 0:44 12
Pięknie go odjebali
Pięknie
Zgłoś
koxu42 2020-08-08, 0:57 5
Pozwolili mu z kosą podejść do przechodnia? Policjanci do zwolnienia
Zgłoś
maksymilian45 2020-08-08, 0:58 27
Macie na YT w HD.

Każdy kurwa wrzuca na serwery sadola..

Niektórzy chcą cały kanał z yt przenieś na sadola...
Zgłoś
Halman 2020-08-08, 1:07 4
maksymilian45 napisał/a:

Każdy kurwa wrzuca na serwery sadola..
Niektórzy chcą cały kanał z yt przenieś na sadola...

zobacz ile jest trupów z Youtube... chujowe doświadczania każą robić niezależna kopię
Zgłoś
Noside 2020-08-08, 1:26 19
Praktycznie czysty strzał. Nie było co czekać. Wiem, bo kaczki w telewizorze mi nie raz tak próbowały kombinować.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
dennissliwa 2020-08-08, 1:30 1
Chyba dopiero za 8 razem go trafili. Jak by chciał to już dawno by zaciukał tego zakladnika
Zgłoś
KaprysLosu 2020-08-08, 1:59
podcięte gardło jest do uratowania, ale jak się media by zjechały, to byli by w dupie z ryzykownymi akcjami a te głupie strzały chyba miały na celu dezorientację nożownika, choć wszystko wygląda na to, że nie chciał jej zabić.
Zgłoś
Marco_Zg 2020-08-08, 2:15 1
No i wyrwali chwasta.
Zgłoś
q................z 2020-08-08, 8:32
ja jebie ale gościa odjebali
Zgłoś
darayavahus 2020-08-08, 9:03
Nie ma to jak sobie pozabijać w ameryce, udając policję. Zwłaszcza karygodne zachowanie "policjantki", która bezwiednie waliła w kosmos, ryzykując żśycie zakładnika.
Zgłoś
ddss 2020-08-08, 9:05 4
Bezpośrednią przyczyną zgonu był oczywiście
.
.
.
KoronaWirus
Zgłoś
serenity 2020-08-08, 12:08
I to jest POLICJA!
Zgłoś
Friko 2020-08-08, 12:12 3
darayavahus napisał/a:

Zwłaszcza karygodne zachowanie "policjantki", która bezwiednie waliła w kosmos, ryzykując żśycie zakładnika.

Bez przesady, że w kosmos. Pewnie najpierw celowała w tułów a że był bokiem to dostał strzały pewnie w ramie. To nie działa tak że kulka w rękę i postrzelony pada nieprzytomny na glebę. Jakby walila w głowę to by padł od razu, ale zbyt duże ryzyko że trafi nie w ta głowę co trzeba..
Zgłoś
dsads 2020-08-08, 13:48
gliniarka i promise i promise i jeb wycelowala kurwa pieknie go zajebala
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów