taka prawda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
taka prawda
W dzisiejszym świecie miłość kupisz na kazdym rogu...
Pokaż, że masz hajs to wtedy nagle wszyscy cie kochają
Pokaż, że masz hajs to wtedy nagle wszyscy cie kochają
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
freaky napisał/a:
Mieszkam tuż obok punktu Orlen i przychodząc w różnych godzinach- wiadomo, na kwarantannie spacery to jedyna rozrywka- ani razu od dwóch tygodni nie załapałem się na ten mityczny płyn.
Spacery na kwarantannie? Juz kurwa jestes u prokuratora.
W nagrodę trzymaj PIWO którego nie można wypić i ciesz się nim jak głupi blaszką
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
a juz myślałem ze chodzi o srajtaśmę...
allegro.pl/oferta/papier-toaletowy-ekologiczny-xxl-36-rolek-9106352263
Proszę...
o jeszcze jednym ważnym słoiku zapomniałeś
allegro.pl/oferta/drozdze-swieze-1-kg-9068721426?reco_id=37d05726-71f8...
Kurwa... wszystko da się kupić.... no prawie wszystko.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Proszę...
Ja pierdole...papier toaletowy na allego.
Szynka wędzona tradycyjna też jest a myślałem,że kabarety jaja sobie robią tylko nazwa sprzedawcy trochę zastanawia-schroniskosmaków,hmm.
Firma geslerki...
Witajcie staram się nie pisać ale w tym wypadku muszę wam powiedzieć iż ten mityczny płyn istnieje. W większości przypadków trafił do szpitali. Żona tam pracuje w aptece szpitalnej i tydzień temu dostali kilka czy tam kilkanaście palet czarodziejskiego płynu. Tak samo jak spirytus z przemytu oraz wiele więcej rzeczy o których się nie mówi oficjalnie i sieje nieprawdziwe informacje. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów