Jeżeli nie jesteś brzdącem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To Seth MacFarlane czy mie się wydaję?
Choć nie jestem rasistą
Ładna murzynka, ale macie ból dupy. Przypadek 1 na 300.
Oldschool1995 napisał/a:
Ładna murzynka, ale macie ból dupy. Przypadek 1 na 300.
Takie pierdolenie to możesz pociskać rodzicom. Murzynki z natury mają szerokie biodra, duże dojce, a to kręci facetów. A twarz to już różnie, u mnie w UK 3/5 murzynek jest w porządku.
To Seth MacFarlane czy mie się wydaję?
Też mi się tak wydawało.
I wydaje mi się, że Ci się wydaje.
A dla Ciebie /nik mówi wszystko za siebie/ słowo zaczynające się na "W" a kończące na "ypierdalaj ze swoją głupotą" zoofilu.Takie pierdolenie to możesz pociskać rodzicom. Murzynki z natury mają szerokie biodra, duże dojce, a to kręci facetów. A twarz to już różnie, u mnie w UK 3/5 murzynek jest w porządku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów