📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rzeka, no w sumie jest, wylała to jest, a piwa raptem sześć kegów, reszta się płucze.
Jak Piwo to tylko łapać beczki! Zapas na pandemię uprzyjemniacza zrobiony!
te co płyną to puste jedynie przerobić na destylator
To nie piwo tylko rura ze szczochami jebła po łikendzie
Stonka napisał/a:
Zajebiste miasto. Spędziłem tam dwa dobre lata. Ech wspomnienia.
Ja też i do tej pory nie cierpię nawet widoku chleba tostowego
@8765tj to z chlebem mam tak po Holandii, ci ludzie jedzą takie gówno i żyją naprawdę w nieświadomości ja dobrze można by to robić
to dlatego nie kupuję w marketach, tylko w piekarni. Zawsze coś zjadliwego się tam znajdzie. Kiedyś nawet na mojej wiosce, po imprezie piekłem z nimi Zeeuwse bolus jakoś nad ranem i mieli tam nawet huśtawkę. Ludzie w Holandii są w większości spoko. Ważne, żeby umieć się dogadać i nie alienować. Zresztą w każdym kraju znajdzie się spoko ludzi. Dziwi mnie tylko jak bardzo Polacy blokują się na naukę języka, nawet jak mieszkają za granicą kilka lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów