📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To akurat scenka z mitologii greckiej - bóg Pan posuwa kozę, ale faktem jest to, że ma to współczesnych naśladowców w islamie.
Musiał to stworzyć jakiś wizjoner i jasnowidz. Aż sie prosi o pełen miłości okrzyk z akbarem czy jakoś tak.
od kiedy ciapaci mają rogi , kopyta ?
Jak rusek gwałci polkę - to źle i nie prawda, zakłamanie, zakazanie.
Jak ciapaty gwałci kozę - to super sprawa, wystawmy to w muzeum!
Damn...
Jak ciapaty gwałci kozę - to super sprawa, wystawmy to w muzeum!
Damn...
uśmiałem się. z durnoty tego postu
@up
Ten Pan myśli, że jesteście bandą idiotów, która nie odróżnia dobrego trollingu i udanej prowokacji, od posta w stylu "- kiedy był chrzest polski? - 1410".
Sadol schodzi na gimby...
Ten Pan myśli, że jesteście bandą idiotów, która nie odróżnia dobrego trollingu i udanej prowokacji, od posta w stylu "- kiedy był chrzest polski? - 1410".
Sadol schodzi na gimby...
tego ciapatego co rucha koza mógłby pierdolić inny ciapaty wtedy była by to wersja również dla homo ciapatych bo przecież tolerancja musi być
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów