Ostatnio był temat z octavią, tym razem mesio
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dEboo stary Cie chyba kutasem po twarzy bije, jeszcze raz napisz mi że spaw jest mocniejszy od fabrycznej części to napisze tu litanie na twoja stara i sterego co pewnie prowadza biznes typu sklejanie aut po wypadkowych Januszach, idz lepiej pierogi już lepic na świeta ...
Zamiast ludzi srających na płótno powinno się takich magików pokazywać na wystawach i nazywać to sztuką nowoczesną.
Każdy chociaż z najmniejszym pojęciem od razu zobaczyłby wałek... wystarczy (nawet na filmie) spojrzeć na wielkości szpar w drzwiach czy szczelin pomiędzy elementami karoserii... Już z daleka widać, że złożony niczym puzle 4500 elementów
Za to ciebie upuścili z kołyski i to kilka razy, tak na moje oko to gdzieś z 4 piętra prosto na główkę. Z pół debilem a resztą ku.... nie będę rozmawiał.
jak dla mnie dzieło sztuki
dEboo napisał/a:
Że kurwa przestań trzepać kutasa tylko coś zrób, wyjdź z domu zrób coś konstruktywnego wtedy się będziesz wypowiadał. A nie siedzą jeden z drugim kurwa znawcy jebani a nawet młotka w ręku nie trzymali tylko swojego pindola.
A ja myśle, że przy poważniejszym wypadku samochód spawany z dwóch rozpierdoli się na pół na spawie, choćbyś go chujem spawał i nie będziesz mi tu pierdolił, znawco z chuja wzięty
no raczej że dobry spaw jest bardziej wytrzymały niż blacha, dlatego potem auta pękają w pół jak ten golf, spaw jest sztywny i tam gdzie powinno wszystko się elegancko giąć to się nie gnie a pęka obok spawu, pooglądaj sobie zdjęcia z takich wypadków i zobacz gdzie te auta są popękane, nigdy na samym spawie, zawsze obok.
@up jeden z niewielu który ogarnia temat.
Reszcie głąbów bez szkoły polecam PKM. Chociaż i tak gówno zrozumiecie
Reszcie głąbów bez szkoły polecam PKM. Chociaż i tak gówno zrozumiecie
@up up ot to to to. Mocniejszy (sztywniejszy) nie znaczy lepszy. Konstrukcja przestaje się zachowywać tak jak był zaprojektowana. Tak czy inaczej Janusza nie przekonasz. On zrobił spaw mocniejszy niż blacha i koniec. O strefie wpływu ciepła i konsekwencjach w postaci zmiany właściwości materiału nigdy nie usłyszy bo nie chce usłyszeć. I będzie jeden z drugim w szopie takie gnioty robił i cieszył ryja jak się uda komuś takie padło wcisnąć. Zamykać takich powinni.
W takim razie musiałem widzieć takie po nieudolnych spawaniach, że puszczały spawy, więc skoro jest tak jak mówicie to zwracam honor
Po chuj się w takie coś bawić jak 90% części jest do wymiany, wyjebania lub wyklepania
Jakbym ze szwagrem tak wyklepał Mercedesa po kosztach, to każda by brała z połykiem nie wiedząc że siedzi w ruinie.
Dajcie link do Skody bo nie widziałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów