18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wglowiesieniemiesci 2015-12-08, 15:20 3
dEboo stary Cie chyba kutasem po twarzy bije, jeszcze raz napisz mi że spaw jest mocniejszy od fabrycznej części to napisze tu litanie na twoja stara i sterego co pewnie prowadza biznes typu sklejanie aut po wypadkowych Januszach, idz lepiej pierogi już lepic na świeta ...
Zgłoś
teciu94 2015-12-08, 15:35 3
Zamiast ludzi srających na płótno powinno się takich magików pokazywać na wystawach i nazywać to sztuką nowoczesną.
Zgłoś
REALLYMADBRO 2015-12-08, 16:00 3
Każdy chociaż z najmniejszym pojęciem od razu zobaczyłby wałek... wystarczy (nawet na filmie) spojrzeć na wielkości szpar w drzwiach czy szczelin pomiędzy elementami karoserii... Już z daleka widać, że złożony niczym puzle 4500 elementów
Zgłoś
dEboo 2015-12-08, 16:42
Za to ciebie upuścili z kołyski i to kilka razy, tak na moje oko to gdzieś z 4 piętra prosto na główkę. Z pół debilem a resztą ku.... nie będę rozmawiał.
Zgłoś
koziii3052 2015-12-08, 16:50
jak dla mnie dzieło sztuki
Zgłoś
marcin1414 2015-12-08, 17:09 2
dEboo napisał/a:

Że kurwa przestań trzepać kutasa tylko coś zrób, wyjdź z domu zrób coś konstruktywnego wtedy się będziesz wypowiadał. A nie siedzą jeden z drugim kurwa znawcy jebani a nawet młotka w ręku nie trzymali tylko swojego pindola.

A ja myśle, że przy poważniejszym wypadku samochód spawany z dwóch rozpierdoli się na pół na spawie, choćbyś go chujem spawał i nie będziesz mi tu pierdolił, znawco z chuja wzięty
Zgłoś
benha 2015-12-08, 17:11 8
no raczej że dobry spaw jest bardziej wytrzymały niż blacha, dlatego potem auta pękają w pół jak ten golf, spaw jest sztywny i tam gdzie powinno wszystko się elegancko giąć to się nie gnie a pęka obok spawu, pooglądaj sobie zdjęcia z takich wypadków i zobacz gdzie te auta są popękane, nigdy na samym spawie, zawsze obok.
Zgłoś
BrianGriffin 2015-12-08, 17:27 3
@up jeden z niewielu który ogarnia temat.

Reszcie głąbów bez szkoły polecam PKM. Chociaż i tak gówno zrozumiecie
Zgłoś
Kwok 2015-12-08, 17:35 2
@up up ot to to to. Mocniejszy (sztywniejszy) nie znaczy lepszy. Konstrukcja przestaje się zachowywać tak jak był zaprojektowana. Tak czy inaczej Janusza nie przekonasz. On zrobił spaw mocniejszy niż blacha i koniec. O strefie wpływu ciepła i konsekwencjach w postaci zmiany właściwości materiału nigdy nie usłyszy bo nie chce usłyszeć. I będzie jeden z drugim w szopie takie gnioty robił i cieszył ryja jak się uda komuś takie padło wcisnąć. Zamykać takich powinni.
Zgłoś
marcin1414 2015-12-08, 17:35
W takim razie musiałem widzieć takie po nieudolnych spawaniach, że puszczały spawy, więc skoro jest tak jak mówicie to zwracam honor
Zgłoś
kydeM 2015-12-08, 18:47
Po chuj się w takie coś bawić jak 90% części jest do wymiany, wyjebania lub wyklepania
Zgłoś
endione 2015-12-08, 19:32
Niebity, Panie, przychodz Pan z miernikiem i Pan sprawdzaj.
Zgłoś
Rudinxon 2015-12-08, 19:57
niziooo napisał/a:

To ten mietek co go Rudy rozpierdolił

Tamten Mietek miał dupę rozwaloną
Zgłoś
Kosmodysk 2015-12-08, 20:00 1
Jakbym ze szwagrem tak wyklepał Mercedesa po kosztach, to każda by brała z połykiem nie wiedząc że siedzi w ruinie.
Zgłoś
i................i 2015-12-08, 20:12
Dajcie link do Skody bo nie widziałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem