📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
@xgregor
masz rację. parkan na 100% dorysowany
masz rację. parkan na 100% dorysowany
eeee, szkoda gadać...
to jest 100% autenkt. Mieszkam w Bydgoszczy i niemal codziennie przechodze obok tej tabliczki do roboty.
Tak samo na ulicy Fabrycznej, ktora laczy sie z Fordonska jest hurtownia papieru z szyldem "Rżniemy na miejscu".
Tak samo na ulicy Fabrycznej, ktora laczy sie z Fordonska jest hurtownia papieru z szyldem "Rżniemy na miejscu".
Na fabrycznej to w ogóle ciekawe reklamy. Najpierw "Rżniemy na miejscu", a zaraz obok "koniecbzykania.pl"...
Ale numer musiałeś zamalować, samolubie.
Niedobry bobass.
Niedobry bobass.
Lúthienka napisał/a:
Ale numer musiałeś zamalować, samolubie.
Napisałem przecież, że szczegóły na PW
Wyślij fotę materiału do przerżnięcia, a dostaniesz odpowiedź z ceną za godzinę pracy urządzenia rżnącego
Lúthienka napisał/a:
A WYŚLĘ.
Wysłała
To na kiedy termin realizacji? Jeszcze sama mi wystawisz takie zaświadczenie
Bobass napisał/a:
Jeszcze sama mi wystawisz takie zaświadczenie
Świat do odważnych należy. I jak podobają Ci się te kształty? To coś dla prawdziwego mężczyzny.
Wolałabym, żeby stało się to jak najszybciej.
Jednakże, będzie trzeba dobrze na prawdę ostro rżnąć, aby wystawić pozytywną opinię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów