mi mama nie pozwala ale moze wam pozwoli rzucić życie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mam konto na naszej klasie, ale do własnych celów (żeby szpiegować znajomych i wchodzić na profile pięknych pań :*) ogółem niema po co się w to zamulać...
Strzał w 10-tke
Strzał w 10-tke
Co to jest "Spodkasz" ?
dziadek spodka.
Spod - przyimek komunikujący o ruchu z miejsca położonego niżej lub głębiej niż obiekt,
kasz(kasza) - jadalne nasiona zbóż.
kasz(kasza) - jadalne nasiona zbóż.
Ogólnie autor miał na celu szyderczo-ironiczne wyśmianie tego portalu dla inteligentnych inaczej, ale poprzez "spodkasz" i niezbyt celne poszczególne riposty sam podświadomie przekazuje, że już dawno rzucił życie i założył naszą-klasę.
Ktoś miał pomysł -> Ktoś zarabia
Na naszej klasie ktoś zarabia niezłą pręgę... na tym płytkim "demotywatorze"... nikt nie zarobi, a jedynie się ośmieszył... Co w związku z tym?
Nawet nasza-klasa.pl jest lepsza od demotywatory.pl.
Zatem zamiast wymyślać głupie demotywatory (naprawdę durna moda), lepiej zabierz się za robotę.
Na naszej klasie ktoś zarabia niezłą pręgę... na tym płytkim "demotywatorze"... nikt nie zarobi, a jedynie się ośmieszył... Co w związku z tym?
Nawet nasza-klasa.pl jest lepsza od demotywatory.pl.
Zatem zamiast wymyślać głupie demotywatory (naprawdę durna moda), lepiej zabierz się za robotę.
Ogólnie idea całkiem dobra, ale wykonanie kompletnie spaprane -.-
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Znalazłem to na demotach i wjebałem tutaj wiec odemnie WYPIERDALAC...Jesli was to tak was razi to fotka jest trafna
ten co robi spodki to spodkarz! a nie spodkasz :< jak możecie tak kaleczyć język ludzie
tia nasza-klasa to takie GTA via WWW.
tia nasza-klasa to takie GTA via WWW.
Skoro gta via www to czemu jeszcze nikt nie poniósł tam śmierci
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów