📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ja bym wziął mazaka i połączył mu kropki .... ciekawe co wyjedzie
miał dzieciak szczęście że taką drobnicą dostał , bo jak by to był grubszy (cięższy) śrut, to nie zatrzymał by się tuż pod skórą
Na zombi i ludzi shotgun najlepszy
nvck napisał/a:
i bardzo dobrze - piwo dla pana z shotgunem za szybką i racjonalną decyzję ! za karę nieposłuszny brudas przeżywa jeszcze raz w życiu ospę.
a może walczą o wolność?
Dokładnie. Ale po co to mówić ciemniakom wciąż wierzącym w kampanię medialną Izraela i USA.
Z jednej strony tepy muslim z drugiej żyd - kurwa nie wiem co napisać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów