📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Murzyn już go chciał ubrudzić kupą.
Małpy, czy nie, ale ten filmik pokazuje jaka świetna atmosfera jest na meczach NBA. Wyobrażacie sobie, że w meczu piłkarskim polskiej ligi, albo jakiejkolwiek zagranicznej największa gwiazda zespołu, a nawet całej ligi gratuluje zwycięzcy w taki sposób? Filmik trochę ucięty, bo nawet przyjezdni Pistons świetnie zareagowali na wygraną tego pana.
myślałem ze ta "małpka skacząca" obok nich to pewnie maskotka jakiejś drużyny będzie, jak zobaczyłem filmik pomyślałem " hm, no tak, sadistic" hehe
Małpka a jakby koło was stanął to byście ze strachy w gacie narobili, po tym co piszecie, internetowi napinacze. Założe się że nikt na żywo czarnoskóremu by tego nie powiedział.
w Polsce by dostał darmową ogórkową przy bistro
Odwalić się od LeBrona. ! Króla teraźniejszej koszykówki się szanuje !
@ up roszp Ty tez długo nie czekałeś widac że jesteś na Tyle bystry że za obrażanie tych powyżej Ciebie w komentarzach dostaje się więcej piw niz za sam komentarz do filmiku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów