📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patitati napisał/a:
Może i tłusty knur, ale potrafi się zachować jak należy.
Brawo dla tłustego knura, który potrafi się zachować.
Puczysta napisał/a:
Brawo dla tłustego knura, który potrafi się zachować.
Tłusty się knura zachować który brawo należy jak może
Wszystko w porządku, równouprawnienie w praktyce.
Xson33333 napisał/a:
,yżelan kaj ćawohcaz ęis ifartop ela ,runk ytsułt i eżoM
Skąd u Ciebie ta inwersja w pisowni?
Xson33333 napisał/a:
,yżelan kaj ćawohcaz ęis ifartop ela ,runk ytsułt i eżoM
Popraw przecinek na kropkę.
T3RMINATOR napisał/a:
Skąd u Ciebie ta inwersja w pisowni.
Chciałem się podpiąć, w oryginalny sposób, pod powtarzanie posta użytkownika "patitati"
I bardzo dobrze. Wiele kobiet tak myśli, że jesli są płcią "PIĘKNA" to mogą sobie na więcej pozwolić i nie można im oddać. Oczywiście nie jestem za biciem kobiet ale istnieje pewna granica. A jak ją sie przekroczy to nie ma zmiłuj.
Nie wkurwiaj grubego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów