📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Głupi czarnuch...
Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam
powiedzcie to czarnemu prosto w twarz. anonimowość daje możliwości, ale inteligencji ani trochę..
takie przypadki sie zdarzaja ale tak czy siak ten "malo inteligentny czarnuch" zarobi za sezon gry 5mln dolcow ktorych ty na oczy nie zobaczysz przez cale swoje zycie
mesiash napisał/a:
a czy regulamin gry w BasketBola przewiduje coś takiego w ogóle?
tak przewiduje, jest też specjalne ustalane kto otrzymuje pkt, znaczy na czyje konto są zaliczane, w tym momencie prawdopobnie pkty otrzyma rzucający,.
a myślałem, że korupcja to tylko w polskiej piłce nożnej
infektius napisał/a:
tak przewiduje, jest też specjalne ustalane kto otrzymuje pkt, znaczy na czyje konto są zaliczane, w tym momencie prawdopobnie pkty otrzyma rzucający,.
punkty otrzymuje kapitan druzyny przeciwnej xDD
dlatego powinni zbierać bawełnę, tam się nie da pomylić i wrzucić do złego kosza
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów