📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
🔥
Nie bądź obojętny
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor napisał/a:
To on gonił Mentzena jak hulajką uciekał ?
To on był hulajką Mentzena.
A teraz hipotetyczny scenariusz. Koleś jest sam, nie ustawia kamery, rozwala drągiem łeb nokautuje się, po czym wpada ryjem do wody. Chciałbym widzieć polskie CSI snujące teorie prosto z dupy,.
autodeskoterapia.
Przyszedł prikaz z Watykanu, naszego okupanta: kto jest bez winy niech pierwszy przyp🤬oli deską.
A wy co? Dalej w niedziele do Kościółka? Nawet mi was nie żal
Przyszedł prikaz z Watykanu, naszego okupanta: kto jest bez winy niech pierwszy przyp🤬oli deską.
A wy co? Dalej w niedziele do Kościółka? Nawet mi was nie żal
@ph5i5: Zapuszkowaliby tam randoma, który dzień wcześniej rzuciłby tam peta i tyle. Kolega miał sytuację, że jakaś babka rozpoznała go jako parkowego gw🤬ciciela. Szczęście, że w czasie gw🤬tu był na obiedzie u teściów. Nie zdawał sobie sprawy z powagi sytuacji i wspomniał o tym dopiero po kilku dniach aresztu, bo chciał uniknąć bycia spalonym u rodziny przyszłej żony.
Jutro będzie wyrzucał bumerang.
Dobrze by było żeby kolega też nagrywał 😀
Dobrze by było żeby kolega też nagrywał 😀
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie