Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tak gówno byście zrobili.
cieszył bym się gdyby twoi rodzice podzielali twoje zdanie
ja też... nie lubię dzieci.
Też kiedyś byłeś dzieckiem i szkoda że tobą rodzic nie pierdolną pare razy głową o futrynke ... a może jednak, złe wspomnienia z dzieciństwa ? Wujek John jechał cię w dupsko jak cie usypiał ? ty pierdolona szmato w dupe jebana piłą motorową !!
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."
Synku, więcej ortografii, mniej agresji.
Dziękuję, kłaniam się...
Turkusowa Dziewica
Dobrze Tatuśku
Też kiedyś byłeś dzieckiem i szkoda że tobą rodzic nie pierdolną pare razy głową o futrynke ... a może jednak, złe wspomnienia z dzieciństwa ? Wujek John jechał cię w dupsko jak cie usypiał ? ty pierdolona szmato w dupe jebana piłą motorową !!
No i widzisz, ja mam zapędy sadystyczne, a ty pedofilskie. Wniosek... Pomyliłeś forum kolego
@bot89
twoi starzy też się tak z tobą bawili? skoro oceniasz lot dziecka to pewnie coś wiesz na ten temat.
skoro oceniam lot dziecka to nie znaczy ze mnie rodzice podrzucali, to znaczy ze na filmie widziales mnie i mojego bahora
Użytkowniku Lukas, czy mógłbym prosić Cię o zaprzestanie pisania w tym temacie a najlepiej na całym forum sadistic.pl?
Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Turkusowa Dziewica.
Nie da rady.
skoro oceniam lot dziecka to nie znaczy ze mnie rodzice podrzucali, to znaczy ze na filmie widziales mnie i mojego bahora
O! Intrenauci nawet szukać nie musieli. Sprawca sam się znalazł
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów