📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lam3rZ napisał/a:
sobie leb? o_O naucz sie stosowac emotki
wyglądam na dziecko neo takie jak ty ;x idź oglądać school musical.
- Lukas - napisał/a:
Z ciebie taki sadysta jak ze mnie ksiadz
To tym bardziej potwierdza Twoje zapędy pedofilskie.
cypis napisał/a:
To tym bardziej potwierdza Twoje zapędy pedofilskie.
Nie rozumie twojej wypowiedzi. Czyli jak ksiedzem nie jestem to mam zapedy pedofilskie ?
Afghan napisał/a:
Z kobietą takie coś robić to rozumiem bo się należy chociażby dla zasady ale z dzieckiem...
oooo ktos tu chyba wstal lewa nozka nie obciagnela CI czy moze juz Ci nie staje ?
co do filmiku pozostawie bez komentara... kutas.
- Lukas - napisał/a:
Nie rozumie twojej wypowiedzi. Czyli jak ksiedzem nie jestem to mam zapedy pedofilskie ?
Kto nie rozumie?
Fejk nie fejk, skurwiela powinno się znalezć i publicznie uśmiercić, a metody zadawania bólu wymyslaliby widzowie przed telewizorami.
Albo wrzucić pederaste do celi pełnej napalonych murzynów. Robiłby lody na okrągło a zz jego dupy niby by już nie wyszedł żaden murzyński kutas.
Albo wrzucić pederaste do celi pełnej napalonych murzynów. Robiłby lody na okrągło a zz jego dupy niby by już nie wyszedł żaden murzyński kutas.
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Ciebie powinno się znaleźć, obwiązać szyję grubym, murzyńskim kutasem, nakierować łeb na monitor tak żebyś wlepił gały w pasek adresu, zobaczył na jakims jesteś serwisie i radośnie okrzyknął: "O kurde, a ja myślałem, że jestem na pozer.pl\i_tak_gowno_bym_zrobil, sorry chłopaki"
Możemy się umówić. Bo Ty myslisz że wszyscy są tacy jak Ty, jakieś pryszczate gimnazjaliści, co swoje talenty pokazują w internecie hehehe.
great_white napisał/a:
"osoby", które krzywdzą dzieci, lub kobiety nie powinny istnieć. Pokażcie księdzu taki filmik niech powie, że aborcja jest zła
Gdzie w dzisiejszych czasach mozna spotkac ksiedza?
Ale się napinacie Zajebisty materiał na głównej a wy "łohoho ale bym najebał" - gówno byś zrobił!
To jest Sadistic i tego typu materiały powinny się tu znajdować. Komu się nie podoba - wypakować się na fjutkę.pl czy inne grono.net może tam wam ktoś obciągnie z litości.
To jest Sadistic i tego typu materiały powinny się tu znajdować. Komu się nie podoba - wypakować się na fjutkę.pl czy inne grono.net może tam wam ktoś obciągnie z litości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów