📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dla strażaków zawsze szacunek.
Ale żeby pożary wzniecać i dziećmi rzucać dla tiktoka..
no i nie pykło
Z dużej wysokości taki gówniak może ręce połamać, a czasami jakaś dupa samobójca skacze i ktoś zdziwiony, że jej nie łapią. Pudzianowskiego albo mnie chociaż jestem od niego większy by taka spadająca połamała. Szacun jakby nie było dla strażaka.
Żeby dzieciak leciał równo po paraboli w kierunku strażaka i się nie miotał w powietrzu trzeba go najpierw ogłuszyć za nogi o ścianę, dopiero później wyrzucamy z płonącego budynku.
TylerPL napisał/a:
Żeby dzieciak leciał równo po paraboli w kierunku strażaka i się nie miotał w powietrzu trzeba go najpierw ogłuszyć za nogi o ścianę, dopiero później wyrzucamy z płonącego budynku.
Ciebie chyba codzien przed wycieczka do przedszkola starzy w ten sposób ogluszali takie spierdoliny opowiadasz.
Ponoć włosy w kołysce się zapaliły i dziadek łopatą gasił. Potem byłem adoptowany, ale mnie oddali. Rodzice starali się o możliwość aborcji do 18 roku życia, ale niestety bez skutku.
Muszę przyznać, że spodziewałem się innego scenariusza. Nie łatwo złapać coś tak ciężkiego z tej odległości - brawo dla strażaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów