📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za moich czasów to nawet nikomu by to do głowy nie przyszło. Jeszcze paręnaście lat temu jak dzieciak dostał uwagę od nauczyciela, to w domu miał opierdol, kilka lat temu rodzice zaczęli przychodzić do szkół i opierdalać, ale nauczyciela. To co mamy na filmie to efekt traktowania belfrów jak nic nie znaczące gówno, po którym tatusiowie i mamusie jeździli sobie bezkarnie w obecności dzieci.
Za kilka lat dowie się że jest nikim i będzie oburzony.
Za moich czasów dostawało się linijką po łapach za brak odrobionych lekcji, a od ojca kablem od prodiża na gołe dupsko.Smarowało się cebulą żeby nie bolało.Teraz to, co się dzieje, przechodzi ludzkie pojęcie
Za moich czasów był kabel od żelazka i wojskowy pas,jak rodzice nie mieli pod ręka to w ruch szedł zardzewiały łańcuch od pilarki.Ewentualnie puste butelki po wódce,potem musiałem zamieść podłogę zjeść resztę szkła,a za karę spałem trzy dni w piecu kaflowym.Potem jeszcze tygodniowa kwarantanna u proboszcza na plebani.
Za moich czasów za złe oceny miałem zakaz jazdy na mamucie i wpierdol kością brontozaura
Za moich czasów nie było państwowej edukacji i do szkoły chodzili tylko Ci co chcieli lub było ich stać.
Obowiązek szkolny to największa głupota jaką świat zrobił. Edukacja powinna być przywilejem. Do szkoły powinny uczęszczać tylko jednostki zdolne i pożyteczne dla społeczeństwo. Bydło nie powinno mieć wstępu do budynku szkolnego. Z takiego marginesu można byłoby zrobić plebs bez praw wyborczych nadający się do pracy niewolniczej.
Nie tyle spokojny, co obezwładniony lewacką politycznością i swoim spierdoleniem umysłowym.
Za moich czasów jak wracaliśmy z uwagą nasz ojciec dźgał nas nożem na śmierć śpiewając Alleluja
PS widzę, że tu sporo wielbicieli klasyki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów