📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dlatego nigdy nie należy ufać kobiecie z przesadną miłością do psów, bo z reguły ma nasrane we łbie, jest po kilku nieudanych związkach, więc swoje uczucia kieruje na pieski, znajdzie sobie w końcu jakiegoś jelenia, którego i tak nienawidzi, ale by się przydał, po czym dzieje się tak ja na filmie powyżej, powiesz jej, że wypiłeś piwo, w rzeczywistości wypiłeś dwa, a ona dostaje kurwicy, diabeł z oczu się wylewa i frustracja bierze górę nad rozsądkiem. Taka gorsza wersja koniary.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Chodzi się ruchać z czarnuchami, i jeszcze się buntuje.
crossdressphyxia napisał/a:
Dlatego nigdy nie należy ufać kobiecie z przesadną miłością do psów, bo z reguły ma nasrane we łbie, jest po kilku nieudanych związkach, więc swoje uczucia kieruje na pieski, znajdzie sobie w końcu jakiegoś jelenia, którego i tak nienawidzi, ale by się przydał, po czym dzieje się tak ja na filmie powyżej, powiesz jej, że wypiłeś piwo, w rzeczywistości wypiłeś dwa, a ona dostaje kurwicy, diabeł z oczu się wylewa i frustracja bierze górę nad rozsądkiem. Taka gorsza wersja koniary.
Współczuję podbojów miłosnych.
żartowałem
puścić "niewiastę" w koszulce WLM na zlot małp z bLM i dobry kamerzysta.
Ps. niech szmata zdycha z czarnymi
Ps. niech szmata zdycha z czarnymi
Kurwa mać. W ogóle nie mruga. Strasznie to wygląda.
Może i ćpa,ale bije schizofrenią jej z oczu,jak chuj.Nie ma takich narkotyków,które powodowałyby taką nerwice natrectw.Ludzie po narkotykach mają lęki przed ludźmi i pychoze przed podsłuchami czy inwigilacją.Tu pewnie leci combo meta z schizofrenią.Typiara nie będzie tego pamiętać
Pojebana szmata
Rasiści tak mają. Ta jest nawet dość inteligentna na tle innych rasistów.
Lajzza napisał/a:
Ta psychiczna ku###wa wygląda dość normalnie.
Powiedz do chuja kto na Sadistic cenzuruje przekleństwa kurwa ???? ######% C===3
Najgorszy z najgorszych rodzajów ścierwa we wszechświecie. "białe" odpady po turbokurwiu skazujące niewinna istotę jakim jest mały pchlarz na kontakt z innym gównem co ją ruchał.
Między gównem a ścierwem - czekam na dzień aż będziemy mogli na sadolu kupić własne ścierwo i wymieniać się wspólnie doświadczeniami nad zadawaniem niekończącego się bólu tej jebanej padlinie, która otacza nas i świat jaki próbujemy bez niej tworzyć i upiększać...
Między gównem a ścierwem - czekam na dzień aż będziemy mogli na sadolu kupić własne ścierwo i wymieniać się wspólnie doświadczeniami nad zadawaniem niekończącego się bólu tej jebanej padlinie, która otacza nas i świat jaki próbujemy bez niej tworzyć i upiększać...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów