📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Olisadebe napisał/a:
Może i ćpa,ale bije schizofrenią jej z oczu,jak chuj.Nie ma takich narkotyków,które powodowałyby taką nerwice natrectw.Ludzie po narkotykach mają lęki przed ludźmi i pychoze przed podsłuchami czy inwigilacją.Tu pewnie leci combo meta z schizofrenią.Typiara nie będzie tego pamiętać
Czyli ruchać można na spokojnie.
Na dzieci i zwierzeta powinny byc pozwolenia z badaniami psychiatrycznymi. O wiele mniej chujowy bylby ten swiat
A ja bym wpierdolił każdemu z osobna co to się sra jaki to kozak nie jest i co by nie zrobił tej babce za rzucenie psa. W piździe mam sytaucję, jesteście pseudokozakami na strzała, co jedynie w internecie mogą się wyżyć w komentarzach, a w rzeczywistości gdyby widzieli taką sytuację głowa w dól albo nagrywać telefonem, a potem wypisywać na spotted co to się nie działo, jebać was tpfu i tak samo miłośników zwierzątek.
baronturbina napisał/a:
Powiedz do chuja kto na Sadistic cenzuruje przekleństwa kurwa ???? ######% C===3
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów