Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy kto odpala petardy jest niziną umysłową. Nie inaczej jest w tym przypadku.
Cudak napisał/a:
Każdy kto odpala petardy jest niziną umysłową. Nie inaczej jest w tym przypadku.
Czekaj czekaj. Mam nadzieję że zapomniałeś dodać że każdy kto odpala je w domu?
Jeżeli nie potrafisz to tego nie rob. Ale wiesz że petardy i fajerwerki odpalają oprócz debilow z filmów ludzie którzy wiedzą jak i gdzie to robić, już nie wspominając o profesjonalnych pokazach.
ramsch12345 napisał/a:
Okno z gówna i kartonu.. jak państwo polskie xd
Jak Ci nie odpowiada to polskie państwo z kartonu to wypad do ruskich albo Węgier
pazuzu napisał/a:
Jak Ci nie odpowiada to polskie państwo z kartonu to wypad do ruskich albo Węgier
Na razie tylko ty narzekasz pusiu czy jaki tam masz nick. Na przyszłość więcej dystansu bo się pokaleczysz
Okno dobrane idealnie, otwierane pod prąd, wylatująca moskitiera, a to dopiero początek listy zalet. Do tego chłop uznający odpalanie petard jako rozrywka
miedzion napisał/a:
Czekaj czekaj. Mam nadzieję że zapomniałeś dodać że każdy kto odpala je w domu?
Jeżeli nie potrafisz to tego nie rob. Ale wiesz że petardy i fajerwerki odpalają oprócz debilow z filmów ludzie którzy wiedzą jak i gdzie to robić, już nie wspominając o profesjonalnych pokazach.
Niezapomniałem niczego dodawać. Tylko debile i niziny społeczne potrafią czerpać radość z czegoś tak prymitywnego jak huk petardy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie