I już jest grzeczny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I już jest grzeczny.
Ogólnie dobrze, że poskromił małpę. Ale tak z innej beczki to co Ci Amerykanie i amerykańskie małpy mają z tym rzucaniem o glebę to ja nie wiem.. kurwa jest bójka to zamiast wypaskudzić gonga na pysk to oni się rzucają. Złamać komuś kark w imię wygranej czy nawet zabić kogoś to takie głupie, amerykańskie w sumie.
Wszystko całkowicie nie tak, powinien jeszcze poskakać mu po głowie jak każe murzyński zwyczaj
Pewnie dlatego, że une się uczą zapasów w szkole
PentagramOdDiabła napisał/a:
Ogólnie dobrze, że poskromił małpę. Ale tak z innej beczki to co Ci Amerykanie i amerykańskie małpy mają z tym rzucaniem o glebę to ja nie wiem.. kurwa jest bójka to zamiast wypaskudzić gonga na pysk to oni się rzucają. Złamać komuś kark w imię wygranej czy nawet zabić kogoś to takie głupie, amerykańskie w sumie.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Chyba impuls nerwowy wciąż szuka mózgu aby przekazać chujowe wieści
Film zakończony w złym momencie. Za rogiem pięciu murzynów już leciało kopać leżącego i skakać po nim,
Murzyn wyglądał pod koniec jakby nie dowierzał w to, co się stało „Jak to? Przecież jestem czarny. Przecież mnie nie można bić, bo to rasizm!”
Bul_od_bytu napisał/a:
Chyba impuls nerwowy wciąż szuka mózgu aby przekazać chujowe wieści
Mistrz
Jebany czarnuch. Ma szczęście, że trafił na cywilizowanego białego człowieka, inny czarnuch to by go kopał kiedy leżał na ziemi i dobił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów