Po 14stej sekundzie można spokojnie przewinąć do 0:50
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ludzie to są pierdolnięci, w oko by dostał to po zabawie.
Their stuff at least sticks together"
"Please close your eyes" No żeby mu coś to kurwa pomogło jak go w oko trafi.
Ojciec mi kiedyś opowiadał, jak za młodu zrobił sobie rzutkę z wykałaczek, szpilki i papieru. Rzucał do poduszek , a obok siedziała moja ciotka. Finał był ponoć taki, że ciotka dostała ową rzutką między oczy, a mój tata największą zjebkę w życiu :p
headshot
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Nepritomny napisał/a:
nie dośc, że nie pomoże to jeszcze piękny widok lecacej lotki prosto w oko go ominie...... No żeby mu coś to kurwa pomogło jak go w oko trafi.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów