"Biały rasista puścił bąka mając przeciwnika w kleszczach pomiędzy nogami. Biedna ofiara aż zwymiotowała. To było klasyczne zagranie poniżej pasa."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalna reakcją organizmu, gdy uświadamia sobie ze jest murzynem
Norma.. murzyny muszą zawsze wszędzie rzygać, srać i lać najważniejsze żeby tylko nie w kiblu 😉
Świat zaczyna powoli osiągać punkt,w którym jedynym dlań ratunkiem będzie naciśnięcie czerwonego guzika..☠☠☠
Dźwięk jest niedokładny, prawdopodobnie biały powiedział mu że jutro ma iść do roboty.
Hindus poczułby się jak u siebie na brzegu Gangesu....
alususs napisał/a:
Normalna reakcją organizmu, gdy uświadamia sobie ze jest murzynem
Dobrze że go nie obsrał.
Byłem kiedys na 3 treningach BJJ , na wiecej nie dalem rady . Najbardziej pedalski sport jaki moze byc. Ktos kto to gówno trenuje musi byc utajonym pedalem
W ramach ciekawostki jeśli ten człowiek z maty nie uprał gaci po treningach to faktycznie mogły tak sztyngsić, że wywołały wymioty. Bąka też mógł puścić, może nawet nie przypadkiem
CzcigodnyAnioł napisał/a:
Byłem kiedys na 3 treningach BJJ , na wiecej nie dalem rady . Najbardziej pedalski sport jaki moze byc. Ktos kto to gówno trenuje musi byc utajonym pedalem
Siusiaczek ci twardniał jak wchodziłeś w klincz z chłopami, a teraz się wstydzisz własnego "ja"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów