"Biały rasista puścił bąka mając przeciwnika w kleszczach pomiędzy nogami. Biedna ofiara aż zwymiotowała. To było klasyczne zagranie poniżej pasa."
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby zamiast NAGA mial na koszulce NIGA bylo by zabawniej
Normalna reakcją organizmu, gdy uświadamia sobie ze jest murzynem
Porzygał się, bo zerknął w lustro.
Norma.. murzyny muszą zawsze wszędzie rzygać, srać i lać najważniejsze żeby tylko nie w kiblu 😉
Świat zaczyna powoli osiągać punkt,w którym jedynym dlań ratunkiem będzie naciśnięcie czerwonego guzika..☠☠☠
Dźwięk jest niedokładny, prawdopodobnie biały powiedział mu że jutro ma iść do roboty.
Hindus poczułby się jak u siebie na brzegu Gangesu....
alususs napisał/a:
Normalna reakcją organizmu, gdy uświadamia sobie ze jest murzynem
Dobrze że go nie obsrał.
Byłem kiedys na 3 treningach BJJ , na wiecej nie dalem rady . Najbardziej pedalski sport jaki moze byc. Ktos kto to gówno trenuje musi byc utajonym pedalem
Na koszulce negroida jest literówka, pozdro dla kumatych
W ramach ciekawostki jeśli ten człowiek z maty nie uprał gaci po treningach to faktycznie mogły tak sztyngsić, że wywołały wymioty. Bąka też mógł puścić, może nawet nie przypadkiem
CzcigodnyAnioł napisał/a:
Byłem kiedys na 3 treningach BJJ , na wiecej nie dalem rady . Najbardziej pedalski sport jaki moze byc. Ktos kto to gówno trenuje musi byc utajonym pedalem
Siusiaczek ci twardniał jak wchodziłeś w klincz z chłopami, a teraz się wstydzisz własnego "ja"?