co tu dużo pisać S2000 w akcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kultura na torze jakie to kurwa piękne.
Dla Hondy s2000 zawsze piwko! Niestety dalej śmigam Peugeotem 308 1,6 HDI
s2000 w sam raz dla ciot w rurkach odglos silnika jakby na motorynce jechal jak chcecie wrzucac auta dla prawdziwych facetow to przynajmniej z silnikiem v6 albo v8 gdzie brzmienie pracujacego silnika to poezja dla ucha
nobas - sam jestes ciota w dodatku frajerzyna. Nawet z jednocylindrowego silnika wyciągniesz piekne brzmienie, ale co o tym może wiedzieć cwel taki jak Ty.
@piterek098
wątpie czy ty potrafisz fujare swoją trzymać, czy wolisz dla pewności usiąść na kiblu, ale wiem na pewno że gość na fimie potrafi dobrze sterować wehikułem i razem z @torba nie zeszczajcie się w fotelach z zawiści bo założę się że gość będzie żył długo, szybko i szczęśliwie
wątpie czy ty potrafisz fujare swoją trzymać, czy wolisz dla pewności usiąść na kiblu, ale wiem na pewno że gość na fimie potrafi dobrze sterować wehikułem i razem z @torba nie zeszczajcie się w fotelach z zawiści bo założę się że gość będzie żył długo, szybko i szczęśliwie
Moc może duża ale moment żałosny.Ale coś za coś.Ten silnik nie uciągnął by cięższego auta.Ale w tej budzie to szczerze widziałbym jakąś V To był by ogień.Moment ok 300N*m
kurwa jak ten brodziaty się zapiął w ten pasy, urwie mu łeb przy byle dzwonie
widze sami profesionalni kierowcy na sadolu, ide w zakład o stówkę, że poloneza w zimie zatrzymalibyście na słupie...
Sami specjaliści od trzymania kierownicy, a pewnie jedyne co trzymali to siusiak taty, jak ich podwoził do szkoły Multiplą
Ja tam chce GT-R z 2014
a lekarza też nie ma .
SSijcie lancę Hipstery jebane
Antidesperate napisał/a:
Sami specjaliści od trzymania kierownicy, a pewnie jedyne co trzymali to siusiak taty, jak ich podwoził do szkoły Multiplą
Widzę, że wspomnienia ciągle Cię prześladują.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów