📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sprytny Van Damme...
poudawał, że go nóżka boli - a teraz będzie Valił Damme
poudawał, że go nóżka boli - a teraz będzie Valił Damme
Eh, te chwile spędzone przed telewizorem, gdy Van Damme swoimi okrzykami i kopniakami potrafił niejednego widza w zachwyt wprowadzić. Teraz to tylko reklamy i jakieś Trudne Sprawy, gdzie kunszt aktorski jest równy inteligencji tego debila, co kopał w metalową rurkę bez ochraniaczy.
Was wszystkich już doszczętnie pojebało ... jakiś młody gnojek podstawia głos i Wy się nim podniecacie ? Szczyl 10 lat pewnie i już klnie jak szewc. I to jest kurwa Sadistic ?? raczej kinderstic
A ja kurwa nie wiedziałem że low kick jest na wysokości głowy. Poza tym po chuj się podniecacie dzieciakiem? zgadzam się z kolegą wyżej.
Btw, kolego Seiki - muay thai = tajski boks. to sa synonimy kurwa, oba określenia poprawne. Ja pierdole jacy znawcy -.-
Btw, kolego Seiki - muay thai = tajski boks. to sa synonimy kurwa, oba określenia poprawne. Ja pierdole jacy znawcy -.-
draconic napisał/a:
Was wszystkich już doszczętnie pojebało ... jakiś młody gnojek podstawia głos i Wy się nim podniecacie ? Szczyl 10 lat pewnie i już klnie jak szewc. I to jest kurwa Sadistic ?? raczej kinderstic
draconic, zapoznaj się najpierw z klasyką internetu może, co?
Po co robić burdel na forum jak można podpiąć pod istniejący temat ?
sadistic.pl/sa-lou-kingi-musi-bolec-vt62940.htm
a tajski boks też jest ...
sadistic.pl/sa-lou-kingi-musi-bolec-vt62940.htm522887
Na sadolu coraz częściej miewam deja vu
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-08-31, 19:12 ]
scalono
sadistic.pl/sa-lou-kingi-musi-bolec-vt62940.htm
a tajski boks też jest ...
sadistic.pl/sa-lou-kingi-musi-bolec-vt62940.htm522887
Na sadolu coraz częściej miewam deja vu
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-08-31, 19:12 ]
scalono
racoon napisał/a:
A ja kurwa nie wiedziałem że low kick jest na wysokości głowy. Poza tym po chuj się podniecacie dzieciakiem? zgadzam się z kolegą wyżej.
Bo to jest kur*a LOU KING
dziecko próbuje zaistnieć w internecie tak jak up, miał ochraniacze prawdopodobnie, a jak nie to + za głupotę. Niezbyt wyraźnie widać, ale te jego "lou kingi" nie są trafiane piszczelem, tak mi się zdaje xd
To chyba Najman w młodości.
tobimiecio napisał/a:
To chyba Najman w młodości.
Najeżdżanie na Najmana już przestało być śmieszne.
Koleś nazywa się Filip Łopatin =D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów