📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No i znowu niepotrzebnie prowokujecie trolli wrzucaniem wrestlingu na sadola. A tak btw to klip jest stary jak świat ^^
Bo to nie jest głupi serial z maciusiem kręcony gdzieś w stodole, w którym co chwile są powtarzane sceny, bo ktoś zapomniał tekstu, albo maciek znów "odpala malucha" między słowami...
Tam są gale LIVE i goście naprawdę dają radę gadać przez 30min bez zająknięcia !!
W pełni się z tobą zgadzam stary i mogę jeszcze powiedzieć, że co do zdolności aktorskich wrestlerów, powinno się im oskary dawać kurwa !
Bo to nie jest głupi serial z maciusiem kręcony gdzieś w stodole, w którym co chwile są powtarzane sceny, bo ktoś zapomniał tekstu, albo maciek znów "odpala malucha" między słowami...
Tam są gale LIVE i goście naprawdę dają radę gadać przez 30min bez zająknięcia !!
Dobra dobra, Narzekacie na wrestlingowców że udawane walki, że to, że tamto, tylko jak byś wyłapał bułe od takiego, to Januszu Chrystusie witaj.
byłem na wwe smackdown w ergo arenie i walki nie są z góry ustalane tylko wygrywa ten, za którym jest publiczność. Śmiesznie było jak cholera
Sethemar napisał/a:
Błahahaha
a myślałem że się TripleH na cycki napala
WWE jest poryte
btw. w kwietniu jest Wrestlmania w ERGO Arenie
Wrestlemania jest 1 kwietnia w Miami, mózgu.
wygląda jak Eddard Stark
@xaqq
co kurwa? pierdolnięty jesteś? według Ciebie heele nigdy nie wygrywają? jak kurwa o czymś nie wiesz to ucisz morde, błagam.
co kurwa? pierdolnięty jesteś? według Ciebie heele nigdy nie wygrywają? jak kurwa o czymś nie wiesz to ucisz morde, błagam.
Dobra, mam gdzieś że Wrestling jest reżyserowany, byłby zajebistym przedstawieniem gdyby troszkę bardziej się wysilono, owszem z rozmachem i to cholernym, ale ma bawić największego rednecka, tak? Więc i na takim poziomie też jest)by ten chłopek miał od tego wypieki na twarzy)
.
Jak byłem mały to nawet lubiłem czemu nie! ale na dłuższą metę to raczej lipna rozrywka.
[tak, jest to popularne, ale w usa część po prostu jebie z tego bardziej niż się jara, nie dlatego że jest udawane (to też jest chujnia, wszyscy wiedzą ze udawane, tak prawda, więc takie argumenty są do dupy, nikt niczego nie odkrywa) a dlatego, że czasami jest cholernie wieśniackie i obciachowe].
To troszkę jak z disco polo (wszyscy niby kręcą wała z tego, że obciach itp, ale w cholerę ludzi tego słucha, bawi się przy tym, ich prawo)
I tak na koniec, nie krytykuję tych, którym się to podoba, mam swoją subiektywną opinię i tyle.... oglądasz? twoja sprawa, ja nie oglądam i o tym nie pogadamy, chyba że ktoś chce usłyszeć to, co napisałem powyżej.
.
Jak byłem mały to nawet lubiłem czemu nie! ale na dłuższą metę to raczej lipna rozrywka.
[tak, jest to popularne, ale w usa część po prostu jebie z tego bardziej niż się jara, nie dlatego że jest udawane (to też jest chujnia, wszyscy wiedzą ze udawane, tak prawda, więc takie argumenty są do dupy, nikt niczego nie odkrywa) a dlatego, że czasami jest cholernie wieśniackie i obciachowe].
To troszkę jak z disco polo (wszyscy niby kręcą wała z tego, że obciach itp, ale w cholerę ludzi tego słucha, bawi się przy tym, ich prawo)
I tak na koniec, nie krytykuję tych, którym się to podoba, mam swoją subiektywną opinię i tyle.... oglądasz? twoja sprawa, ja nie oglądam i o tym nie pogadamy, chyba że ktoś chce usłyszeć to, co napisałem powyżej.
Miki6830 napisał/a:
Wrestlemania jest 1 kwietnia w Miami, mózgu.
A 12 w 3city. ergoarena.pl/kalendarium/wwe-the-raw-wrestlemania-revenge-tour-2012-04...http://ergoarena.pl/kalendarium/wwe-the-raw-wrestlemania-revenge-tour-2012-04-12-2000.html
Pilot_Tupolewa napisał/a:
A 12 w 3city. ergoarena.pl/kalendarium/wwe-the-raw-wrestlemania-revenge-tour-2012-04...http://ergoarena.pl/kalendarium/wwe-the-raw-wrestlemania-revenge-tour-2012-04-12-2000.html
WrestleMania Revenge Tour, czyli live event......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów