18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
matiskate 2013-12-22, 1:07
@Up to będzie co najwyżej koniec tych degeneratów, a społeczeństwo samo się uzdrowi. Przynajmniej ja tak to widzę... Trochę bezlitośnie ale płacenie ponad 20 lat podatków na te brudne mendy, które i tak nic nie zrobią ze sobą bo oni wolą się opierdalać i kurwa zamarzać - naćpać się bądź najebać. A w końcu trzeźwość to jedyny warunek otrzymania kwaterki w schronisku. Chuj nie robią tego, jak jeden mi na klatce zamarzł to psiarnia go w worek zapakowała i zostawiła na 5 godzin na środku schodów na klatce, nie wiem czy żeby odtajał czy ki chuj.
Zgłoś
djtommy 2013-12-22, 2:21
I co chuje, Mikołaj istnieje
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-12-22, 9:27
Prawda jest taka, że dla takich ludzi są specjalne schroniska w których udzialana jest im pomoc, dostają zaopatrzenie, zakwaterowanie i ciepłe jedzonko. Niestety jedynym wymogiem jest trzeźwość - a to dla niektórych warunek nie do spełnienia. Wolą przepuścić kasę na wódę i zamarznąć w błogim oderwaniu od rzeczywistości
Zgłoś
DarkSanMaster 2013-12-22, 11:10 1
Gówno akurat np. tych pierwszych znam, mijam ich często jak chodzę do tego mokpolu. To sa zwykłe mendy i menele, którzy każdy wyżebrany grosz wydają na to by się najebać, i wcale bezdomni nie są.
Od rana urzędują z tymi swoimi wózkami udając, ze są zmęczeni zbieraniem złomu a jakoś nigdy nie widziałem by robili cokolwiek poza siedzeniem, i śmierdzeniem w tym konkretnym miejscu. Wszystko jest tu zrobione pod publikę.
Zamiast się troszkę wysilić i zainteresować naprawę potrzebującymi ludźmi lepiej oddać wszystko menelom, ale bezmózgi nadal będą mówić jaki to on wspaniały jest, właśnie o to mu chodziło, gratuluje daliście się nabrać.
Zgłoś
javal 2013-12-22, 11:17 1
HelloHell napisał/a:

Powiem krótko ...
pokazówka Wardęgi i to wszystko.
kurteczki dla ćpunów, alkoholików, złodziei - to na ch*j ja chodzę do pracy, i za własną ciężko zarobioną bułę kupuje potrzebne mi rzeczy? wystarczy ze się naćpam i pierdol*ne spać na schodach i dostane wszystko za friko.?
Pomoc ale przemyślana jakaś minimalna dla tych najbardziej potrzebujących powinna być - ale nie przyzwyczajając ich za bardzo, bo wiemy co socjal robi z ludźmi, mamy przykład ciapatych i innych zwierzat.

Wydał na to Twoje pieniądze? Nie? To wypierdalaj z jego portfela, chuj Cie obchodzi to, na co inni wydają własne pieniądze. Ci ludzie to wykolejeńcy życiowi, nie ważne co zrobisz już do normalności nie wrócą ale to nie znaczy że jedyne co pozostało to ich poodstrzelać.
Zgłoś
longmanslownik 2013-12-22, 11:18
I to jest coś, a nie te zjeby z hameryki kupią małą pizze za 10 dolców i szpanują, że pomoc.
Zgłoś
Ceembe 2013-12-22, 13:06
teken napisał/a:

Niby dobre, ale jak wszystko od Wardęgi, podpierdolone zza granicy. Niestety chłopak nie potrafi zrobić czegoś swojego.

Ale mnie wkurwia takie pierdolenie, co że pierwszy takie rzeczy robił jakiś Remi Chujwiekto to znaczy że ma jakiś jebany monopol? Ogarnijcie się, robi co mu się podoba jak każdy człowiek, Tobie nikt nie przypierdala że wcześniej ktoś już pracował na kasie i od niego podpierdalasz...
Zgłoś
k................1 2013-12-22, 13:55
javal napisał/a:

Wydał na to Twoje pieniądze? Nie? To wypierdalaj z jego portfela, chuj Cie obchodzi to, na co inni wydają własne pieniądze. Ci ludzie to wykolejeńcy życiowi, nie ważne co zrobisz już do normalności nie wrócą ale to nie znaczy że jedyne co pozostało to ich poodstrzelać.

Już raz napisałem że nie interesuje mnie czy to były jego pieniądze czy nie, bo jeśli były jego to może je sobie nawet w dupsko bananowe swoje wsadzić - chodzi mi o to DLACZEGO oni dostali rzeczy za darmo? Niech da w takim razie i mi, ok? Rozumiesz czy dalej będziesz bronił te śmierdzące mendy? Dorośniesz troszkę, może zostaniesz jakimś policjantem, lekarzem albo kimś kto będzie miał do czynienia z tego typu ścierwem - wspomnisz moje słowa.
Bo na brudasów, ćpunów i menelów - czy to święta czy dzień powszedni - ZERO kurwa zero nic im się nie należy.
pozdrawiam...
ps. widzę ze masz 26 lat ale to nie wiek decyduje o tym czy ktoś jest dorosły czy nie.
Zgłoś
blezio 2013-12-22, 14:08
Niby zima, niby piździ a mi się oczy pocą
Zgłoś
galanek 2013-12-22, 15:27
Szacun za tą akcje
Zgłoś
Devill11 2013-12-22, 16:15 1
Wszystko na pokaz.
Zgłoś
teken 2013-12-22, 18:13 1
Ceembe napisał/a:

Ale mnie wkurwia takie pierdolenie, co że pierwszy takie rzeczy robił jakiś Remi Chujwiekto to znaczy że ma jakiś jebany monopol? Ogarnijcie się, robi co mu się podoba jak każdy człowiek, Tobie nikt nie przypierdala że wcześniej ktoś już pracował na kasie i od niego podpierdalasz...

Wardęga, nie spinaj się.
Mowię tylko, że polski jutub nie ma pomysłów.

Zgłoś
Ceembe 2013-12-22, 19:00
Narzekanie to Nasz Naród ma naprawdę we krwi.
Zgłoś
Szycha929 2013-12-23, 9:38
karmić trolaa łeeee ....

nie dam piwa
Zgłoś
kamcios1 2014-01-13, 16:57
Łapcie making of z mojego tematu który przyjął się świetnie KLIK
Min opowiada jakie historie spotkały ich podczas kręcenia tego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów