Od rana urzędują z tymi swoimi wózkami udając, ze są zmęczeni zbieraniem złomu a jakoś nigdy nie widziałem by robili cokolwiek poza siedzeniem, i śmierdzeniem w tym konkretnym miejscu. Wszystko jest tu zrobione pod publikę.
Zamiast się troszkę wysilić i zainteresować naprawę potrzebującymi ludźmi lepiej oddać wszystko menelom, ale bezmózgi nadal będą mówić jaki to on wspaniały jest, właśnie o to mu chodziło, gratuluje daliście się nabrać.
Powiem krótko ...
pokazówka Wardęgi i to wszystko.
kurteczki dla ćpunów, alkoholików, złodziei - to na ch*j ja chodzę do pracy, i za własną ciężko zarobioną bułę kupuje potrzebne mi rzeczy? wystarczy ze się naćpam i pierdol*ne spać na schodach i dostane wszystko za friko.?
Pomoc ale przemyślana jakaś minimalna dla tych najbardziej potrzebujących powinna być - ale nie przyzwyczajając ich za bardzo, bo wiemy co socjal robi z ludźmi, mamy przykład ciapatych i innych zwierzat.
Wydał na to Twoje pieniądze? Nie? To wypierdalaj z jego portfela, chuj Cie obchodzi to, na co inni wydają własne pieniądze. Ci ludzie to wykolejeńcy życiowi, nie ważne co zrobisz już do normalności nie wrócą ale to nie znaczy że jedyne co pozostało to ich poodstrzelać.
Niby dobre, ale jak wszystko od Wardęgi, podpierdolone zza granicy. Niestety chłopak nie potrafi zrobić czegoś swojego.
Ale mnie wkurwia takie pierdolenie, co że pierwszy takie rzeczy robił jakiś Remi Chujwiekto to znaczy że ma jakiś jebany monopol? Ogarnijcie się, robi co mu się podoba jak każdy człowiek, Tobie nikt nie przypierdala że wcześniej ktoś już pracował na kasie i od niego podpierdalasz...
Wydał na to Twoje pieniądze? Nie? To wypierdalaj z jego portfela, chuj Cie obchodzi to, na co inni wydają własne pieniądze. Ci ludzie to wykolejeńcy życiowi, nie ważne co zrobisz już do normalności nie wrócą ale to nie znaczy że jedyne co pozostało to ich poodstrzelać.
Już raz napisałem że nie interesuje mnie czy to były jego pieniądze czy nie, bo jeśli były jego to może je sobie nawet w dupsko bananowe swoje wsadzić - chodzi mi o to DLACZEGO oni dostali rzeczy za darmo? Niech da w takim razie i mi, ok? Rozumiesz czy dalej będziesz bronił te śmierdzące mendy? Dorośniesz troszkę, może zostaniesz jakimś policjantem, lekarzem albo kimś kto będzie miał do czynienia z tego typu ścierwem - wspomnisz moje słowa.
Bo na brudasów, ćpunów i menelów - czy to święta czy dzień powszedni - ZERO kurwa zero nic im się nie należy.
pozdrawiam...
ps. widzę ze masz 26 lat ale to nie wiek decyduje o tym czy ktoś jest dorosły czy nie.
Ale mnie wkurwia takie pierdolenie, co że pierwszy takie rzeczy robił jakiś Remi Chujwiekto to znaczy że ma jakiś jebany monopol? Ogarnijcie się, robi co mu się podoba jak każdy człowiek, Tobie nikt nie przypierdala że wcześniej ktoś już pracował na kasie i od niego podpierdalasz...
Wardęga, nie spinaj się.
Mowię tylko, że polski jutub nie ma pomysłów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów