18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
petera88 2013-12-21, 19:26 146
Może i jestem pizdą ale wzrusza mnie coś takiego i wielka kasta piwa dla Wardęgi...Widać że ci ludzie tego potrzebowali a wdzięczność ich jest ogromna. tak trzymać
Zgłoś
matiskate 2013-12-21, 19:27 22
0:32 Uważajcie na tego parcha w niebieskim, zajumał mi 3 szlugi jak go chciałem jednym poczęstować.
Zgłoś
E................k 2013-12-21, 19:42 4
Ten w 0:38 to ćpun
Zgłoś
Mateuszeek 2013-12-21, 19:48
I po raz drugi postanowił to nagrać. Ehh co fejm robi z człowiekiem.
Zgłoś
N527 2013-12-21, 19:50 1
Mozna ciskać na ciskanie, ale za dobre uczynki - jak kupienie tacie haka i pirackiej czapki, czy wzruszanie bezdomnych zawsze piko.

Dzikie gwałty i najazdy nordyckich Fiutingów potwornie splądrowały północne wybrzeża europy. Fiutingowie gwałcili mężczyzn, zabijali konie oraz krowy i odjeżdżali na kobietach.

Taka sytuacja.
Zgłoś
Pyro25 2013-12-21, 19:52 23
Nie wiem czy Wardega zrobił to żeby się podlizać internautom, czy po prostu bezinteresownie. W każdym razie pokazał że nie jest kolejnym "tępakiem z youtube'a" i za to ma sześciopak piwa ode mnie
Zgłoś
k................8 2013-12-21, 19:57 13
kamcios1 napisał/a:

postanowił zrobić po raz drugi zrobić coś dobrego.

To po Sosnowiecku?
Zgłoś
k................1 2013-12-21, 20:03 23
Powiem krótko ...
pokazówka Wardęgi i to wszystko.
kurteczki dla ćpunów, alkoholików, złodziei - to na ch*j ja chodzę do pracy, i za własną ciężko zarobioną bułę kupuje potrzebne mi rzeczy? wystarczy ze się naćpam i pierdol*ne spać na schodach i dostane wszystko za friko.?
Pomoc ale przemyślana jakaś minimalna dla tych najbardziej potrzebujących powinna być - ale nie przyzwyczajając ich za bardzo, bo wiemy co socjal robi z ludźmi, mamy przykład ciapatych i innych zwierzat.
Zgłoś
tomek1491 2013-12-21, 20:03
ten w 0:58 to nie typek od Pyta.pl i kasi cichopek, co jego kompan tak sobie eleganckoz wrócił obiadek? Ten mecenas co się go nikt nie boi?
Zgłoś
Tupolew18 2013-12-21, 20:04 6
A wiecie co jest najgorsze? Że ci ludzie którym rozdawał wardęga rzeczy, "mieszkają" w centrum Warszawy (niedaleko pałacu kultury) gdzie obok nich normalnie przechodzą ludzie w drogich płaszczach, wracają z zakupów świątecznych albo kij wie co jeszcze. Ostatnio jak tam byłem to wchodzę na górę i widzę że siedzi sobie taki bezdomny dziadek (nie, nie menel) trzyma kartkę z napisem "NA ŻYCIE" i śpiewa kolędy. No serce mi się ścisnęło. Zawsze jak jestem w centrum i widzę takiego naprawdę potrzebującego to wrzucę mu coś do kubeczka mimo że samemu mi się nie przelewa. I jest taki jeden co podejdzie z kubkiem pod złotymi tarasami i mówi że na flaszkę to jak mam jakieś żółciaki to i jemu wrzucę

A kiedy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą to otwórz bo szkoda drzwi
Zgłoś
Promek 2013-12-21, 20:07 2
Krata browara dla niego i chuj ze moze robi to dla ogladalnosci, czy czego tam jeszcze wazne ze robi... Gadajacych i perdolacych tylko jak jest zle mamy na peczki, podobnie jak tych co potrafia pierdolic co oni nie zrobia jak dojda do wladzy, a nam potrzebni sa tacy ludzie. Oby takich wiecej!
Zgłoś
pawu95 2013-12-21, 20:09 1
Co to za spuszczanie nad jego dobrocią?! Taki filmik da w chuj wyświetleń, dojdą nowe suby, co wiąże się z kolejnymi wyświetleniami jego filmików. Kurwa on będzie kosił na tym kabone a wy sobie walicie konia jaki to on jest szczodry.

Oczywiście za filmik piwo, gość zrobił dobry uczynek, ale jedyna chwała jaka mu się ode mnie należy to sos, który poleje YT za te kilka wyświetleń nabite przeze mnie.

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
fibb 2013-12-21, 20:10 29
a ja traktuje to jak takie pierdolenie
zapierdalam na uczelni aby się wykształcić
po zajęciach zapierdalam do pracy aby nie żyć na garnuszku
po pracy muszę się nauczyć czegoś na zajęcia aby nie ujebać (studiuje medycynę)
i nikt się nade mną nie rozczula a nie raz wracam zjebany że po otworzeniu mieszkania padam na pysk

czy osoby na tym filmie są niepełnosprawne?
niektórzy tak, jedna czy dwie i tym osobom należy pomóc
ale reszta ? kurwa mać całymi dniami leża w tych swoich upatrzonych miejscach opierdalają się
przepijają zasiłek i żebrzą. nikt z nich nie pójdzie do roboty
bo mówią że roboty nie ma... taa
ja szukałem 3 miesiące ale znalazłem a oni nawet nie szukają ...

zlinczujcie mnie za to co właśnie powiedziałem
ale pierdole to
mówię jak jest
Zgłoś
rksrobert 2013-12-21, 20:10 8
@HelloHell a czy on wydaje twoje ciężko zarobione pieniądze? Nie należy do rządu więc wydaje własne. Nie wiem z czym masz problem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów